Nova serija Anomalija premijerno na DIVA kanalu

dana Aug15 2019

Ovog leta na kanalu DIVA istražuje se Anomalija, serija od šest epizoda koja prati misteriju leta 716, putničkog aviona koji je nestao iznad Atlanskog okeana. Ova drama sa elementima zavere emitovaće se tokom tri sedmice na kanalu DIVA nedeljom u 20:00, od 25. avgusta, sa po dve epizode.

Odlična istražiteljka Kendra Malley (koju tumači dobitnica Emmy® nagrade Archie Panjabi) dobija poziv od svog mentora, Howarda Lawsona (dobitnik nagrade Oscar® Christopher Plummer), da vodi istragu oko nestanka leta 716. Još uvek očajna zbog smrti muža i u pokušaju da bude dobar roditelj svom problematičnom pastorku, Kendra nije sigurna da je dorasla zadatku. Pod budnim okom javnosti, Kendra i njena ekipa vode bitku sa vremenom ne bi li pronašli nestali avion i spasili potencijalno preživele. Svako novo otkriće samo produbljuje misteriju oko nesreće, otkrivajući mnoštvo osumnjičenih i motiva: samoubistvo pilota, terorizam, sistemska greška, politički motivisano ubistvo. Boreći se sa teorijama zavere koje ometaju istragu, Kendra mora da nađe istinu o tome šta se desilo na letu 716… i da spreči da se tako nešto ponovi.

Kendra Malley je na životnoj prekretnici. Kao talentovana istražiteljka ona primenjuje svoje istančane instinkte i intelekt da bi analizirala najveće nesreće, pokušavajući da otkrije šta je pošlo naopako. Ona voli svoj posao, ali to za Kendru nije samo rešavanje zagonetke, to je otkrivanje istine za ljude koji su doživeli tragediju.

“Zvezdana” glumačka podela obuhvata i sledeća imena: Kris Holden-Ried (Vikings), Claire Forlani (Hawaii Five-O), Rebecca Liddiard (Frankie Drake Mysteries), Shazad Latif (Star Trek: Discovery), Tamara Duarte (Longmire), Peter Mensah (Agents of S.H.I.E.L.D.), Kristian Bruun (Orphan Black), Allan Hawco (Caught), Dougray Scott (Snatch), Sasha Roiz (Grimm), Mark Rendall (30 Days of Night), Dmitry Chepovetsky (Mission: Impossible – Ghost Protocol) i Paris Jefferson (Sunset Contract).

Premijerno 25. avgusta na kanalu DIVA istražujte uzbudljivu Anomaliju svake nedelje uz po dve epizode u 20:00.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova serija Anomalija premijerno na DIVA kanalu”


« Farmasi vam poklanja gel i tonik na bazi aktivnog uglja

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook