Nova serija E! kanala sa plastičnim hirurzima, od 19. avgusta

dana Jul30 2016

Nova serija od osam jednosatnih epizoda prati potragu hirurga za pacijentima kojima bi pomogli i koji su voljni da podele svoju životnu priču celom svetu. Usput će naučiti i nešto novo jedan o drugome. Serija (Prirodne izobličenosti) biće premijerno prikazana 19. avgusta u 21:00 samo na E! a naredne epizode emitovaće se svakog petka.

U prvoj epizodi Botched By Nature, doktori će oprobati sreću u “Gradu greha”, pomažući mladoj ženi čija autoimuna bolest izaziva deformaciju grudi. Doktori takođe odlaze u centralnu Kaliforniju da pomognu blizancima rođenim sa  abnormalnostima na licu a čiji je brat rođen bez komplikacija. Serija od osam epizoda prikazaće hrabre ljude i njihove priče, susrete sa pacijentima iz serije Botchedkoje fanovi najviše vole, kao i zabavne trenutke na putovanju.

Odmah posle serije Botched By Nature, emituje se i serija Botched Post Op (Post-operativni period), i to bolja nego ikada ranije. Osam polusatnih epizoda vodiće Heder Dubrou, dr Teri Dubrou i dr Pol Nasif uz osvrt na seriju Botched By Nature. Ovaj trio razgovaraće o tome šta se dešavalo u svakoj epizodi, doktori će podeliti sa gledaocima svoje stavove oko pacijenata, njihovih transformacija i izneće šta im je bilo najzabavnije na putovanju.

Botched By Nature se snima u produkciji  Evolution Media, u sastavu: Daglas Ros, Aleks Baskin, Met Vestmor, a dr Teri Dubrou i dr Pol Nasif su izvršni producenti. Robert Karol je koproducent.

Botched Post Op se snima u produkciji Evolution Media, u sastavu: Daglas Ros, Aleks Baskin, Lisa Bejkon i Robert Karol.

Botched By Nature i Botched Post Op premijerno se prikazuju od 19. avgusta, petkom u 21:00 na E! kanalu. 

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova serija E! kanala sa plastičnim hirurzima, od 19. avgusta”


« Otvorena prodavnica Denim Lab u Delta Sitiju

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook