Nova pesma Borisa Novkovića – Ines

dana Mar9 2016

Boris Novković, jedan od najpopularnijih i najizvođenijih regionalnih muzičara objavio je novu pesmu pod nazivom Ines. Nova muzička poslastica, kao i u slučaju poslednjeg odlično prihvaćenog singla “Ako je to što vidim” izlazi iz zajedničke autorske radionice Borisa Novkovića i Predraga Martinjaka. Boris je ovoga puta zaslužan za tekst i muziku, dok P’eggy potpisuje aranžman i produkciju. Pesmu Ines Novković je opisao kao sebi svojstvenu baladu izuzetno poetsko tekstualnog sadržaja.

Produkcijski i aranžerski odlučili smo da napravimo iskorak, pa ju je P’eggy stavio u tango ritam obojen dahom Pulp Fiction Tarantinovske atmosfere u svom aranžmanskom izražaju. Ona je svojevrsni odmak i svježina u odnosu na moju standardnu pop-rock produkciju poput pjesme ‘Vukovi umiru sami’.

Iako se pesma zove po imenu, verujem kako će kao i u slučaju ‘Tamare’ svatko za sebe pronaći neku emociju i ono nešto i u ovoj pesmi – zaključio je Boris.

Boris će nastupiti na koncertu posvećenom legendarnoj grupi Indexi, 21.marta u Sava Centru.

“Indexi su bili i ostali kulturološka ikona sarajevske pop-rock škole. Glazbeni izraz Indexa je od samih početaka imao originalnost i težinu. U pjesmama Indexa smo nalazili  pouke i poruke. To njihove pjesme i danas bitno razlikuje od glazbene ponude  sadašnjeg vremena. Indexi se nikada nisu dodvoravali glazbenim trendovima, bili su baš svoji i specifični u svemu i to smatram, uz poruke koje prožimaju pjesme, glavnim razlogom zašto njihove pjesme i dalje traju. Kao što znte, Đorđe je bio član Indexa i zbog toga sam posebno vezan za njihovu glazbu. Članove benda patim i  kao prijatelje svoga oca Đorđa, mnogi su bili naši kućni prijatelji.”Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova pesma Borisa Novkovića – Ines”


« Nove snage BH modne scene pomeraju granice kreativnosti

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook