Nova kolekcija Simone Manojlović

dana Jan31 2014

Predstavljamo vam kampanju za najnoviju predkolekciju za jesen/zimu 2014/2015 Simone Manojlović koja će biti prikazana na sledećem fashion weeku u Zagrebu. Mlada dizajnerka se opredelila za nonštalantni, intelektualni pristup životu prikazujući opušten, androgin stil kroz asimetriju. Kombinacijom nježnjih i grubih elemenata stvara suptilan pristup odijevanju. Kolekciju karakterišu slojevitost, predimenzionalni sakoi, ogrtači, dekonstrukcija haljina i raličite teksture tkanina.

Inspirisana tajnovitom, mističnom ženom i mučkarcem sa stavom, Simone donosi estetiku nedovršenosti, dekonstrukcije kao i slojevitosti odevanja. Klasična bela košulja u kombinaciji sa boemskim balonerom savršeno odgovaraju rock chicu, a tu je i prefinjena ženska haljina upotpunjena ogrtačem.  Simone kao koncet odevanja postavlja ispitivanje pri čemu zaboravlja na granice.

Fotografija: Anita Štimac
Modeli: Svetlana.G   i Tommy.B
Make up: Marina Bušić


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, ličnosti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova kolekcija Simone Manojlović”


« Retro stil i belo lice: Nova moda za muškarce

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook