Nova kolekcija Mirjane Vujčić

dana Nov24 2016

Nova kolekcija za proleće/leto 2017 kreatorke Mirjane Vujčić nastavlja bajkovitu priču o zavodljivoj igri prefinjenosti, elegancije i romantike.  Donoseći sveži dah glamura i sofisticiranosti, nova kolekcija zadržala je i prepoznatljive detalje koji su svojom autentičnošću krasili i prethodne kolekcije: kristali, ručno izrađeni cvetovi koji padaju niz rame, kao i 3D cvetovi pažljivo našiveni na segmente čipke, oživljavajući tako estetiku prve kolekcije Vintage, a potom Eternal i Bloom.

Jednostavnost forme svakog od unikatnih modela, dopunjena nepogrešivim osećajem za lepo, učinili su da kolekcija proleće/leto 2017 sačuva notu vanvremenske elegancije i  senzualnosti. Romantično carstvo pastelnih boja, od mlečno bele, puder roze i svetloplave, obogaćeno je novom inspiracijom nežnih tonova mint boje, u jedinstvenoj harmoniji prepoznatljivih detalja ovog brenda.

Negujući senzualnost i prefinjenost ženske lepote, odevni komadi poput kaputa, odela, pantalona i kombinezona sa kićankama koje lagano obavijaju struk, nova kolekcija akcenat stavlja na snagu ženske lepote i u odevnim kombinacijama urbanijeg stila. Nežna i neuhvatljiva, a opet snažna i prisutna lepota linija i boja krasi svaki od komada nove kolekcije brenda Mirjana Vujčić.

Odraz romantične sanjarke i princeze u dugim, lepršavim haljinama nova kolekcija sačuvala je u prepoznatljivom detalju mašne, ali u izmenjenom obliku tanke, svedene trake na pojasu, ističući još jednom lepotu i prefinjenost kao glavne adute stila.

Neodoljivi spoj unikatnih modela i senzibiliteta koji krasi ovaj brend, uz nepogrešivu modnu estetiku ove kreatorke, probudiće u svakoj ženi duh večite elegancije i neprolazne lepote.

Više fotografija možete pogledati na našoj facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, najnovije vesti, trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova kolekcija Mirjane Vujčić”


« Najveći sportski događaj godine od 25. do 27. novembra na Beogradskom sajmu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook