Nova kolekcija Bojane Ugrešić na ulicama NYC

dana Oct24 2019

Nakon deset godina saradnje sa poznatim imenima i brendovima kreativna direktorka, stilistkinja i dizajnerka u video produkciji, Bojana Ugrešić svu svoju pažnju sada je usmerava na razvoj sopstvenog modnog brenda.

Nakon kampanja snimanih u Crnoj Gori, Hrvatskoj i bridal kolekciji koja je izazvala posebnu paznju javnosti, predstavljamo Vam pre fall kolekciju za koju je snimljena i mini kampanja. Kao savršenu lokaciju isticemo New York, gde je dizajnerka sa svojim timom zabelezila ovu modnu pricu.

Kao lokaciju za kampanju izabrali su jednu od lokacija s pogledom na Brooklyn Bridge na kojoj je snimljen filmski klasik Once upon a time in America s Robertom DeNirom u glavnoj ulozi.

Čistih linija koje im donose eleganciju i dašak klasika, ključni komadi za jesenju sezonu ručno su izrađeni od najfinijih materijala: vune, kašmira, tvida i čipke. Spoj jednostavnih linija, klasičnih krojeva i trendi detalja stvaraju elegantnu modnu priču za jesen.

Pored toga sto su izradjeni od najfinijih materijala, svi komadi ručno su izrađeni u ateljeu modnog brenda Bojana dizajnerke Bojane Ugrešić, a tokom procesa izrade, posebna se pažnja posvećuje svakom detalju.

Specificnost brenda se ogleda u tome sto svaka kolekcija nosi odredjenu pricu kao spoj vrednosti koje stoje iza brenda, pa tako je tema ove kolekcije What i Believe, inspirisana odeljkom iz knjigeThe Highly Sensitive Person. Na samom sajtu mozete pronaci vise o brendu kao i detaljan prikaz svih dosadasnjih kolekcija i saradnji.

Fotografije: Luka Funduk, Rale Radovic

Model: Valentina Beli
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova kolekcija Bojane Ugrešić na ulicama NYC”


« Premijera filma DŽUDI okupila poznate ličnosti

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook