Nova kolekcija Bojane Jovetić za sezonu jesen-zima 2017/18

dana Nov7 2017

Bojana Jovetić, posle uspešne prethodne dve sezone, predstavlja kolekciju za jesen-zimu 2017/18. Kolekcija je, kao i do sada najviše inspisrisana samouverenim ženama, ali Bojana ovoga puta ima nešto svedenije komade, sa dosta klasičnih krojeva i prizvukom osamdesetih. Naramenice su novitet i preovladavaju kolekcijom. Klasična sečenja, moderne forme u kombinaciji sa detaljima 80-ih, imaju za cilj da istaknu lepotu ženskog tela.

U kolekciji Bojane Jovetić za jesen/zimu 2017/18 našle su se trendi boje ove sezone – dominiraju burgundi, plava, žuta i zelena. Crna i siva boja su, svakako, neziostavne u svakoj Bojaninoj kolekciji i, kao i ranije, s detaljima u vidu zlatnih metalnih dugmadi i metalnih zipova. Bojana Jovetić koristi uvek izuzetno kvalitetne materijale, a ovoga puta odlučila se za kožu, bengalin sa sjanim premazima, velur, štof, žoržet i eko kožu. Kolekciju akcentuje koža visokog sjaja u zlatnoj i srebrnoj boji.

Kolekciju prati lookbook, a tim koji je radio na njemu čine:

Fotograf: Dušan Petrović
Šminka: Ena Jović
Frizura: Aleksandar Gligorievski
Model: Mina MilutinoviĆ
Muški modelii: Marko AndriĆ i Lazar Balaban
Nakit: Ladolalu jewelry
Stajling: Bojana Jovetić

Muški modeli nose odela iz najnovije kolekcije Martini Vesto by Boško, koju je prošle nedelje predstavio revijom na Belgrade Fashion Week-u.

”Ono što sam pokušala da uradim u ovoj kolekciji je da napravim vanvremenske komade, svedene i klasične, koje ćete moći da ponesete više sezona. Osamdesete godine su mi bile najveća inspiracija, otuda i naramenice koje sam ubacila kao novitet. Poruka svim ženama koje se pronalaze u mojim kreacijama je da budu zrele, žive i ženstvene.” – izjavila je Bojana. Novu kolekciju Bojane Jovetić možete pronaći već od danas u njenom ateljeu na Novom Beogradu u ulici Trešnjinog cveta 5.

Više fotografija pogledajte na našoj Facebook strani.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova kolekcija Bojane Jovetić za sezonu jesen-zima 2017/18”


« Najveći sportski događaj godine od 24. do 26. novembra na Beogradskom sajmu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook