Nova energija za kožu- Eucerin specijalna pakovanja

dana Jan24 2019

Redovno negujete kožu, dovoljno spavate, vodite računa o ishrani i unošenju tečnosti, ali imate utisak da vašoj koži nedostaje onaj čarobni sjaj svežine? Potražite preparate iz Eucerin®Q10 ACTIVE linije. Sada po posebnim uslovima kupovine!

Kada se sagledaju sva svojstva koenzima Q10 i njegova uloga u našem telu i koži, njegovo drugo ime moglo bi da glasi – energija.
Koenzim Q10 prirodno se nalazi u svim ćelijama našeg tela i doprinosi njihovom normalnom funkcionisanju, ali je posebno važan za ćelije jetre, srca i kože. Njegove glavne funkcije su podrška ćelijskoj proizvodnji energije iz hranljivih materija i odbrana od oštećenja koja prouzrokuju slobodni radikali. Na smanjenje koenzima Q10 utiču stresna i naporna svakodnevica, nezdrav životni stil i spoljni faktori poput zagađenja i nezaštićenog izlaganja UV zracima. Koncentracija ove aktivne supstance u našem organizmu i koži opada i prirodno tokom godina. Zbog toga koža gubi regenerativne i odbrambene kapacitete za borbu protiv slobodnih radikala, koji utiču na razgradnju kolagena i elastina važnih za održavanje mladalačkog izgleda kože, čvrstoće i elastičnosti.

Dodatne izvore koenzima Q10 možete potražiti u ishrani ili suplementima, kao i redovnom negom pouzdanim preparatima koji sadrže ovu aktivnu supstancu. Eucerin®Q10 ACTIVE linija bogata koenzimom Q10 nadoknađuje energetski nivo ćelija kože, osnažuje je u borbi sa oksidativnim stresom i podstiče regenerativne procese u koži. Zahvaljujući dodatnim antioksidansima koje sadrži, vitaminima C, E i H (biotin), hrani kožu, dodatno smanjuje njenu osetljivost i jača je u borbi sa slobodnim radikalima. Redovnom upotrebom preparata iz ove linije ona postaje elastičnija i čvršća, vraća joj se takozvani zdravi sjaj, dok se bore umanjuju.

Eucerin®Q10 ACTIVE linija ne sadrži veštačke boje, mirise i parabene i specijalno je formulisana prema potrebama osetljive kože.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nova energija za kožu- Eucerin specijalna pakovanja”


« Izložba Shady Laguna Resort Marije Avramović i Sam Twidale

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook