“NO LIMIT” Kolekcija za jesen/zimu 2016/17 Verica Rakočević

dana Sep20 2016

U subotu, 17. septembra modna dizajnerka Verica Rakočević predstavila je novu kolekciju za jesen/zimu 2016/17. na prostoru u Uskočkoj ulici u Beogradu.

Revija je održana uz podršku Skupštine grada Beograda, a slavna kreatorka je uz brojne donatore opremila odeljenje neurologije Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj u Beogradu.

Veliki broj ličnosti iz javnog života grada prisustvovale su ovoj prezentaciji, a viđeni su Ksenija Vučić, Danica Drašković, Branka Džajić, Elena Karaman Karić sa suprugom Jugoslavom i sinom Matijom Draškovićem, Leontina Vukomanović, Boško Jakovljević, Olivera Kovačević, Sanja Marinković, Sanja Ilić, direktor Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj prof.dr Zoran Radojičić, načelnica odeljenja neurologije prof.dr.Dragana Bogićević i mnogi drugi.

Ova kolekcija sublimirala je dizajnerski rad i definisala njen pogled na modu, trendove i život. Specifično za VR brend je to što ciljna grupa nije striktno definisana ni po godinama ni po konfekcijskim brojevima.

Ovo je brend koji uspešno prate tri generacije stalnih klijenata koji su verni onome što Verica Rakočević radi. Servis usluge šivenja i za plus-sajz klijente, čini da ovaj prepoznatljivi brend na tržištu, u gomili novonastalih robnih marki uspešno odoleva vremenu.

Najnovija “NO LIMIT” kolekcija za jesen/zimu 2016/17. sadrži elemente dizajnerkinog rada. Najfiniji prirodni materijali, savršena izrada u kojoj i lično učestvuje kao i inspiracija koja je ovoga puta bila SLOBODA, sa osvrtom na sedamdesete godine.

Glavna poruka “NO LIMIT” kolekcije je – kao što nema limita u godinama i konfekcijskim brojevima, tako ne postoji ni u ljudskoj humanosti.

Ovoga puta najbolja namera i velika želja ovog projekta je da se prikupe sredstva za opremanje  odeljenja neurologije Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj u Beogradu.

Veljko Kuzmančević je ostavio prisutne bez daha posebno komponovanom muzikom za ovu kolekciju, dok su neke od modela ponele dame uspešne u poslovima kojima se bave, prepoznate u javnosti po svojim kvalitetima, lepoti, harizmi ali i humanitarnom radu, poput Dušanke Đogo Antonović, dr Ioanne Batsialou, Marije Tarlać, Miroslave Najdanovski, Biljane Cincarević, Vere Vuksanović , Jelene Đokić.

“Univerzitetska dečja klinika u Tiršovoj je jedna od najznačajnijih medicinskih istitucija u zemlji i regionu. Veoma smo rešeni da dovedemo našu dečju medicinu u korak sa onom u svetu. Cilj nam je da izgradimo novu dečju bolnicu, renoviramo našu zgradu i poboljšamo uslove kako za lečenje tako i za boravak dece i porodica. Za ovaj važan cilj potrebna nam je pomoć svih vas, veliki tim. Gospođa Rakočević i njene prijateljice su se pridružile našem timu.  Hvala vam na tome. Deca na Odeljenju neurologije sada imaju bolje uslove i prijatniji ambijent koji će pored našeg posvećenog medicinskog tima doprineti unapredjenju njihovog zdravlja, ” rekao je prof. dr Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike.

Photocredits:Kobra 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na ““NO LIMIT” Kolekcija za jesen/zimu 2016/17 Verica Rakočević”


« COLOR WHEELS Aleksandre Stratimirovic i Athanassiosa Danilofa osvojio drugo mesto u Londonu!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook