NIVEA – stalo nam je gde nam rastu deca

dana Apr19 2016

Da u jednom malom mestu žive ljudi velikog srca, dokazali su stanovnici Odžaka. U saradnji sa brendom NIVEA i lokalnom samoupravom, izborili su se da njihovo mesto dobije novu bezbednu oazu za igru i lepše odrastanje mališana.

NIVEA Igralište Odžaci

Sve je počelo još 2013.godine godine na društvenim mrežama, kampanjom pod nazivom „Gde nam rastu deca“. Skrenuta je pažnja javnosti na mnogobrojna zapuštena igrališta, kao i na nedostatak adekvatnog prostora za igru za naše najmlađe. NIVEA je prepoznala ovaj problem i sa reči prešla na dela. U saradnji sa roditeljima i nadležnim organima, otvorene su nove oaze za igru i bezbedno odrastanje naše dece. Širom Srbije krenula su da niču moderna dečja igrališta, a najnovije svečano je otvoreno u Odžacima. Ovoj NIVEA inicijativi opremanja dečjih igrališta, čiji je cilj da deca i porodice provode kvalitetno zajedničko vreme, posebno emotivan ton dalo je veliko zalaganje i učešće samih stanovnika Odžaka.

NIVEA Igralište Odžaci

Vrednosti na kojima se NIVEA bazira – bliskost, poverenje i odgovornost su upravo one vrednosti koje osnažuju porodice. Gradeći i opremajući bezbedna mesta i okruženja, NIVEA pruža mogućnost deci i porodicama da provode kvalitetno zajedničko vreme. Akcija sređivanja igrališta u svim delovima Srbije, biće nastavljena  tokom cele 2016. godine. Na ovaj način, NIVEA će nastaviti da pruža svoj doprinos u stvaranju boljih uslova za odrastanje najmlađih stanovnika.

NIVEA igrališta ispunjavaju najviše srpske i evropske standarde SRPS EN 1176 i SRPS EN 1177 o bezbednosti dečjih igrališta, odnosno izbora sprava i sigurnosne podloge na igralištu.

Građani iz svih delova naše zemlje, preko aplikacije na Facebook stranici ”Gde nam rastu deca” imaju priliku da utiču na odabir sledeće lokacije gde će biti podignuto novo igralište.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “NIVEA – stalo nam je gde nam rastu deca”


« Šervin Mohajer gost 5. “TODO MUNDO” festivala

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook