NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing

dana Nov14 2019

Novi NIVEA Q10 POWER proizvodi sadrže kombinaciju Q10 moćnog prirodnog sastojka koji je identičan koenzimu u samoj koži i dragocenog arganovog ulja. Ova formulacija pruža hranljivu negu tokom 24 sata i namenjena je zreloj koži koja je suva ili veoma suva. Nova NIVEA Q10 linija je savršeno prilagođena potrebama zrele i suve kože.

Koža se vremenom menja i pojavljuju se bore i tanke linije. Kako starimo, koža postaje sve suvlja: oko 40 posto žena starijih od 60 ima suvu kožu*. Glavni uzroci tome su gubitak vlage i sve slabija barijera kože koja predstavlja zaštitu od spoljašnjih uticaja. Pored toga, ćelijski metabolizam ćelija je sve sporiji, hormonalni sistem se menja, a u menopauzi nivo estrogena usporava proizvodnju elastičnih vlakana.

NIVEA Q10 sada ima rešenje u vidu formulacije protiv starenja kože koja sadrži dva veoma efikasna sastojka. Q10 POWER ANTI-WRINKLE + EXTRA-NOURISHING linija obogaćena uljem sadrži nemasne formulacije koje čini kombinacija koenzima Q10 koji je 100 posto svojstven koenzimu u samoj koži i dragocenog arganovog ulja. Q10 POWER linija za dodatno hranljivu negu sada sadrži dnevnu kremu, noćnu kremu i višenamensko ulje za negu – za zdravu kožu punu života.

NIVEA Q10 je sada 100 posto svojstven koenzimu  Q10 iz kože

Q10 je koenzim koji je prisutan u svakoj ćeliji kože, pruža koži energiju i zaštitu i prirodno sprečava starenje. Međutim, vremenom nivo ovog koenzima u koži opada i na koži počnu da se pojavljuju različiti simptomi starenja. NIVEA Q10 POWER sada sadrži Q10 koji je 100 svojstven koenzimu same kože jer se proizvodi fermentacijom prirodnog kvasca, a ne bakterijskom fermentacijom. Novi Q10 je čist i prirodnog kvaliteta zbog čega deluje u savršenoj harmoniji sa kožom. On na prirodan način dopunjava koenzim Q10 iz same kože i tako pomaže koži da se sama bori protiv starenja, što je i najbolji mogući način.

Pored toga, Q10 koji je identičan prirodnom koenzimu deluje u kombinaciji sa kreatinom u organizmu, organskom kiselinom koja jača vlakna odgovorna za čvrstinu kože, pospešuje proizvodnju kolagena i aktivira odbrambeni sistem u samoj koži. Ova kombinacija primetno smanjuje linije i bore, pa čak i one duboke.

 

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “NIVEA Q10 POWER Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing”


« Proslavljeno 10 godina Srpske filmske asocijacije

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook