Nivea Q10 plus-vaše najbolje godine su sada!

dana Mar9 2017

Starenje kože je neizbežan proces, ali ga žene širom sveta više ne doživljavaju kao nešto negativno, već su mu potpuno izmenile pristup. Mnoge žene u tridesetim, četrdesetim ili pedesetim osećaju mnogo više samopouzdanije, osećaju se lepše i ispunjenije nego u svojim dvadesetim. Rezultati istraživanja koje je sproveo tim stručnjaka Beiersdorf kompanije su otkrili da je proces starenja kod žena drugačiji nego što su očekivali – mnogo je opušteniji, zabavniji i zanimljiviji. Žene su otkrile da je najvažnije da žive u sadašnjem trenutku i žele da se stalno osećaju dobro. Da bi se to desilo, žele da im koža izgleda mladalački i sveže.

Kako bi im pomogla u ovom procesu i omogućila im da uživaju u svakom momentu, kompanija Beiersdorf je sprovela 4 zasebna istraživanja u kojima je učestvovalo više desetina žena koje su testirale NIVEA Q10plus dnevnu kremu protiv bora koja koži “vraća” koenzim Q10, ključni element za negu kože koji naše telo samo prirodno proizvodi, a čiji nivo opada sa godinama. Uz redovnu upotrebu NIVEA Q10plus dnevne kreme protiv bora koža postaje elastičnija, bore su manje vidljive, a vaša koža ponovo postaje mlada i preporođena.

Zahvaljujući redovnoj upotrebi dva proizvoda protiv starenja: NIVEA Q10plus dnevne kreme protiv bora koja koži vraća elastičnost, sprečava starenje i smanjuje vidljivost i pojavu bora, i NIVEA Q10plus noćne kreme protiv bora koja pospešuje regeneraciju kože dok spavate, žene mogu upravo sada da dožive svoje najbolje trenutke.

NIVEA Q10plus dnevna krema protiv bora

NIVEA Q10plus dnevna krema protiv bora i njena hranljiva formulacija sa koenzimom Q10 i kreatinom vidljivo smanjuju postojeće bore i sprečavaju pojavu novih. Zaštitni faktor 15 štiti kožu i sprečava njeno starenje. Ova krema koži nudi dubinsku hidrataciju i obezbeđuje mladalački, sveži izgled, a pogoduje svim tipovima kože.

NIVEA Q10plus noćna krema protiv bora

Idealni dodatak dnevnoj nezi je NIVEA Q10plus noćna krema protiv bora. NIVEA Q10 noćna krema protiv bora značajno smanjuje bore i regeneriše kožu tako da izgleda mekše i mlađe. Intezivna formulacija za negu sa Q10 i kreatinom regeneriše kožu tokom noći tako što povećava prirodne nivoe Q10 i kreatina i tako se na delotvoran način iznutra bori protiv bora pružajući intezivnu  hidrataciju tokom cele noći.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nivea Q10 plus-vaše najbolje godine su sada!”


« Eucerin intezivna nega za ruke!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook