NIVEA proizvodi za negu lica – od sada u novom pakovanju!

dana Sep25 2014

Održivi razvoj, kao bitan koncept 21. veka, zauzima sve značajnije mesto u savremenom društvu. NIVEA je društveno i ekološki odgovoran brend koji konstantno radi na unapređenju svojih proizvoda, čime čuva okolinu i brine o generacijama koje dolaze.

NIVEA proizvodi za negu lica su od sada u novom pakovanju. Savremeni dizajn u potpunosti je u skladu sa principima održivog razvoja, doprinosi jedinstvenom izgledu NIVEA proizvoda i njihovom lakšem prepoznavanju.

Novi, moderan dizajn ujedno je i odraz NIVEA vrednosti i predstavlja svojevrstan spoj klasike i savremenih trendova. Dizajn okruglih teglica sa ravnim poklopcem inspirisan je legendarnom NIVEA plavom kremom, a svi poklopci imaju blago istaknuti, prepoznatljivi NIVEA logo. Osim promene dizajna, NIVEA se posvetila i unapređenju tehnologije izrade samih pakovanja, što značajno doprinosi zaštiti životne sredine. Nove teglice napravljene su od visoko kvalitetne PET i polipropen plastike, koja emituje manju količinu ugljen dioksida u odnosu na staklena pakovanja.

Testiranje materijala od kojih su napravljena nova pakovanja NIVEA proizvoda za negu lica, putem takozvane “Procene životnog ciklusa”, pokazalo je da prelazak sa staklenih pakovanja smanjuje emisiju ugljen dioksida i do 28%!

Naravno, i upotreba stakla može biti ekološki opravdana, samo ukoliko se reciklira na pravi način. Nova pakovanja dokazano imaju manji uticaj na klimatske promene u poređenju sa staklenim, pod pretpostavkom da se u većini zemalja adekvatno odlažu.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Jedan komentar, Postavi komentar ili Ping

 1. elli

  1

  Uvek,dobra stara….”STARA”…..)))) N I V E A

  NIVEA neprevazidjena!!!!!!

  Kvalitet opstaje a to je NIVEA!!!!!!! za sve generacije…..))))

  25 Sep

Odgovori na “NIVEA proizvodi za negu lica – od sada u novom pakovanju!”


« 16. Bijenale umetnosti u Pančevu

RSS trendovi

 • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

 • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook