NIVEA HAIRMILK NATURAL SHINE linija za sjajan izgled kose

dana Jul7 2018

Prirodni izgled je veoma bitan, čak i kada je u pitanju frizura – kosa koja sija izgleda zdravo i negovano. Međutim, ukoliko nema prirodni sjaj, kosa ne može da izgleda lepo – čak ni ako je dobro ošišana i savršeno stilizovana. Suva kosa koja nema sjaj deluje beživotno.

Spoljašnji faktori mogu da utiču negativno na kosu: sunce i slana voda, neodgovarajući šampon, ali i ostaci proizvoda za stilizovanje, fen i presa mogu da oštete kosu. Usled dejstva takvih uticaja kutikula se otvara, dolazi do gubitka hranjivih materija i vlasi kose ne mogu da budu uredne. Posledica: kosa nema prirodni sjaj.

Rešenje za problem suve i slabe kose koja nema sjaj nudi nova NIVEA Hairmilk Natural Shine linija za prirodni sjaj kose. Zahvaljujući ovim proizvodima, kosa će dugo imati zdrav izgled i biće lepršava i sjajna.

Za ovakve rezultate zaslužna je formulacija za negu sa prirodnim mlečnim proteinima, Euceritom i proteinima svile koja intenzivno hidrira i obnavlja vlasi i spolja i iznutra kako bi kosa izgledala zdravo. Pored toga, proteini svile u formulaciji čine kosu lepršavom i smanjuju trenje između pojedinačnih vlasi. Samim tim, kosa je uredna, savršeno reflektuje svetlost i ima prirodni sjaj koji će zadiviti sve oko vas.

Da biste postigli najbolje rezultate, kao i obično operite kosu novim NIVEA Hairmilk Natural Shine negujućim šamponom za prirodni sjaj kose i potom nanesite NIVEA Hairmilk Natural Shine balsam.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “NIVEA HAIRMILK NATURAL SHINE linija za sjajan izgled kose”


« Revija Slave Zajčeva na West Etnology Fest-u

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook