NIVEA CELLULAR 3-u-1 Cushion za lepšu kožu

dana Jun13 2019

Prirodno toniranje, hidratacija i anti-age nega u jednom proizvodu: novi NIVEA CELLULAR 3-u-1 Cushion za negu lica hidrira i neguje kožu, a tenu daje mladolik izgled i blistavi sjaj. Za lepu kožu koju ne morate da krijete: novi NIVEA Cellular 3-u-1 Cushion za negu lica sa kombinacijom aktivnih sastojaka iz kože i prirodnih pigmenata daje tenu blistav, ujednačen i zdrav izgled i hidrira kožu tokom 24 sata.

Cushion je zapravo sunđer u kompaktnoj kutiji koji sadrži tečnu, toniranu formulaciju lagane teksture. Žene koje uživaju u nezi i lepom izgledu su brzinom svetlosti zavolele ovaj inovativni proizvod. Razlog je očigledan: lagana tonirani fluid se jastučićem nanosi brzo i lako na kožu lica. Formulacija se stapa sa prirodnom bojom kože. Rezultat: blistav, gladak ten koji deluje prirodno – kao bez trunčice šminke. NIVEA CELLULAR 3-u-1 Cushion formulacija deluje u skladu sa prirodnom funkcijom kože i obogaćena je njenim prirodnim sastojcima koji imaju aktivno dejstvo i pomažu u borbi protiv starenja kože. Tonirana formulacija primetno smanjuje fine bore i pruža hidrataciju tokom 24 sata. Nakon svakog nanošenja, koža izgleda sveže.

Pored toga, zaštitni faktor SPF15 i filter ultraljubičastog zračenja štite kožu od prevremenog starenja koje uzrokuje sunčeva svetlost. Lagani pigmenti prilagođavaju se prirodnoj nijansi vašeg tena, prekrivaju nepravilnosti i daju koži blistavi izgled. Kompaktna kutija je veoma jednostavna za korišćenje i sadrži sve što vam je potrebno za lep ten: mali sunđer natopljen toniranom tečnošću, mekani jastučić kojim nanosite tečnost na kožu i kvalitetno ogledalo. Praktičan format NIVEA 3-u-1 Cushion-a za negu staje u tašnu tako da ćete sada moći svuda i u svakom trenutku da osvežite ten, a redovnom upotrebom poboljšate izgled kože. NIVEA Cellular 3-u-1 Cushion za negu je dostupan u dve nijanse koje odgovaraju prirodnoj boji kože: medium & dark.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “NIVEA CELLULAR 3-u-1 Cushion za lepšu kožu”


« Održan 9. Caspian fashion week

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook