NIVEA Brilliant Blonde linija proizvoda za negu kose

dana Aug20 2014

Plavokose žene vas nikada neće ostaviti ravnodušnim, o njima se uvek priča, a njihova neobična privlačnost je nadaleko poznata. Zajedničko za sve nijanse plave kose, bez obzira da li su farbane ili prirodne, jeste da plavokose dame mame uzdahe gde god da se pojave.

Nije jednostavno uvek imati tako blistavu, sjajnu plavu boju. U odnosu na brinete, ženama sa svetlom bojom kose potrebna je izuzetno blaga nega. To je pre svega zato što je dlaka prirodno plave kose najčešće tanje strukture. Sličan problem se javlja i kada je u pitanju farbana kosa. Ona takođe može postati osetljiva usled korišćenja jakih hemikalija koje je oštećuju prilikom tretmana. Da bi se izborili sa ovim problemima i da bi vaša kosa blistala kao da ste upravo izašli iz salona, potrebna joj je intenzivna hidratacija.

NIVEA BRILLIANT BLONDE linija proizvoda sa kamilicom i prirodnim tečnim keratinom pruža zdrav izgled kose, čineći je dugotrajno sjajnom i blistavo plavom. Kamilica pruža intenzivnu hidrataciju i blagu negu, a tečni keratin će učiniti kosu zdravom, mekanom i glatkom na dodir.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “NIVEA Brilliant Blonde linija proizvoda za negu kose”


« Jer ljubav može da vas ugoji

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook