NEW YORKER predstavlja Fresh Island Festival

dana Jul2 2014

NEW YORKER Fresh Island Festival je počeo skromno, ali sada  važi za jedan od najboljih hip-hop festivala koji se zahvaljujući svojoj popularnosti proširio na ostrva u Jadranskom moru i osvojio ceo svet.Ovaj najveći  evropski hip-hop festival na plaži će ponovo biti održan u saradnji sa brendom NEW YORKER na ostrvu Pag u Hrvatskoj od 23. do 25.jula.

Igrajte na vrelom hrvatskom suncu pre nego što uskočite u more da se rashladite! Ovo je koncept NEW YORKER Fresh Island Festivala zbog koga je jedinstven u Evropi. NEW YORKER i organizatori očekuju više od 20,000 inostranih gostiju koji će uživati u  vrhunskom line-upu “new school” i “old school” hip-hop scene na top turističkoj destinaciji. Rick Ross, Pusha T., Method  Man & Redman I DMX, samo su neki od izvođača koji će nastupati na ovom trodnevnom spektaklu. Rick Ross je privukao pažnju javnosti svojim poslednjim albumom sa Jay-Z-jem, dok je Pusha T. “štićenik” PharellWilliamsa. Za zabavu svih zaljubljenika u “old-school” hip-hop će biti zadužene ikone rap muzike Method Man & Redman. Bivši članovi legendarnog Wu Tang Clana sarađivali su skoro sa svim rap zvezdama. Poslednji, ali svakako ne i najmanje važan, dolazi nam DMX, koji će zapaliti Zrće hitovima poput “Party Up” i “ What’s my name”. Zabava je smeštena u legendarnom klubu Papaya, koji se našao na 23. mestu DJ MAG-ove liste sto najboljih klubova u svetu.

Međunarodna modna kuća NEW YORKER će se predstaviti na različite načine kroz svoju ulogu glavnog sponzora. Pop-up prodavnica će biti smeštena na plaži i  razveseliće sve ljubitelje mode koji posete festival. U pop-up prodavnici ćete pronaći najnovije kupaće kostime, a biće obezbeđen i poseban popust na ekskluzivnu kolekciju. Posetioci će moći da kupe personalizovane majice, koje će za njih na licu mesta napraviti majstor grafita Scoty 76! Prodavnica će biti otvorena svakog dana tokom festivala, tako da će posetioci moći da kupe
NEW YORKER proizvode u svakom trenutku.

U sklopu festival održaće se i plesni kamp, u kome će vas vruće plesne korake učiti Les Twins, koji su delili binu sa Beyoncé. “Ovo je treća godina da sudjelujemo u sponzorstvu Fresh Island Festivala. Kao modnoj i lifestyle kompaniji drago nam je da smo na vreme prepoznali potencijal ovog muzičkog festivala, sa kojim delimo ljubav prema muzičkim trendovima. Ova saradnja nas je pozicionirala kao trendsetere u modnoj branši”, rekao je Gerhard Dempewolf, director Global brand menadžmenta NEW YORKER-a.

Dodatne informacije o NEW YORKER Fresh Island Festivalu možete pronaći na www.newyorker.de i www.fresh-island.org. Organizatori sarađuju i sa turističkom agencijom Crystal Tours, putem koje možete naručiti festivalske pakete.

Besplatne karte možete osvojiti i putem facebook stranice www.facebook.com/newyorker
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “NEW YORKER predstavlja Fresh Island Festival”


« Jelen Demofest poziva volontere

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook