New Yorker otvorio prodavnicu u Subotici

dana Mar19 2016

NEW YORKER otvorio je prodavnicu u Subotici, u novoizgrađenom tržnom centru “Retail Park Shoppi” 17. marta. Kupce očekuje širok izbor poslednjih trendova NEW YORKER-ovih linija FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU i CENSORED na oko 900 kvadrata prodajnog prostora. U ponudi su poslednji modeli farmerki, sportske garderobe kao i ulična garderoba za sve one koje prate modne zapovesti, kao i modni dodaci i donji veš.

Na dan otvaranja kupce je dočekao veliki broj specijalnih ponuda. Posebni popusti traju do srede 23. marta: na kupovinu u vrednosti 5000 RSD, svaki kupac će dobiti popust 1000 RSD, dok će za kupovinu od 2500 RSD, dobiti popust 500 RSD.

NEW YORKER PROLEĆNA KOLEKCIJA 2016:

ŽENE: Modno nasledstvo 60tih i 70tih u novom izdanju –romantične bluze, ženstvene mini haljine i zvoncare. Marokanske šare, kao i tople, bogate boje su deo ekspresivnog izgleda. Jakne, obuća i modni dodaci od prevrnute kože, zatim široki rukavi, resice i damski šeširi neodoljivo oživljavaju stil tog legendarnog vremena.

MUŠKARCI: Svež izgled u svim nijansama plave. Čistoća kombinovanja sa belom bojom. Raznolikost šara i dezena kao što su karo, marokanske i tropske šare. Nema potrebe spomenuti da glavnu ulogu igra teksas – farmerke od tamnog i svetlog teksasa koji izgleda kao da je ispran. “Čino” pantalone u boji peska podsećaju na mornarski stil. Zavrnite rukave i nogavice kako biste izgledali opušteno i nonšalantno.

NEW YORKER postoji u Srbiji od 2007. Prva prodavnica je otvorena u Beogradu. Uključujući novu prodavnicu u Subotici, nemačka modna kompanija će imati 20 prodajnih mesta u Srbiji sa preko 15.000 kvadratnih metara ukupno.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “New Yorker otvorio prodavnicu u Subotici”


« Svetski događaj održan u Beogradu: NMD putovanje

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook