NEW YORKER otvara prodavnicu u Jagodini

dana Sep17 2014

Nova prodavnica na skoro 700 kvadratnih metara, nudi kupcima širok spektar poslednjih trendova koji prate sve NEW YORKER linije: FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU i CENSORED. Na policama vas čekaju moderne farmerke, ulična i sportska garderoba za sve one koji prate trendove, kao i odgovarajući modni dodaci i donji veš.

Svečano otvaranje će se održati u četvrtak, 18.septembra. Lokalni DJ će se pobrinuti da se zabavite  uz popularnu muziku. Vrhunac će biti kutak u kome ćemo za kupce organizovati šminkanje i pravljenje frizure, kao i fotografa koji će ih slikati i naravno dati im fotografije. Promoteri će deliti NEW YORKER flajere i vaučere u celom tržnom centru. Takođe smo pripremili specijalne ponude i popuste u čast otvranja nove prodavnice.

NEW YORKER JESEN / ZIMA KOLEKCIJA 2014:

ŽENE – Kombinacija materijala: kožne suknje i pantalone sa ženstvenim bluzama i pletivom. “Boyfriend” farmerke i karirane košulje su odlične z aopušteniji izgleda koji morate začiniti kapom.

MUŠKARCI – Grubi materijali oslikavaju muževan stil. “Bajkerske” čizme i jakne morate imati ove sezone – kombinujte ih sa tamnim teksasom i zanimljivim košuljama. Za sportski izgled: “koledž” jakne i bejzbol kape.

NEW YORKER je u Srbiji prisutan od 2007. Otvaranjem nove prodavnice u Jagodini, brend iz Nemačke broji 19 prodavnica u Srbiji. Najveća NEW YORKER prodavnica u zemlji se nalazi na skoro 1.000 kvadratnih metara u Beogradu, u tržnom centru “UŠĆE Shopping Center”.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “NEW YORKER otvara prodavnicu u Jagodini”


« BAFE raspisuje regionalni konkurs za modne dizajnere i fotografe

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook