New Yorker bira TEGET

dana Nov18 2014

Poznati brend New Yorker nudi kupcima širok spektar poslednjih trendova koji prate sve NEW YORKER linije: FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU i CENSORED. Na policama kupce čekaju moderne farmerke, ulična i sportska garderoba za sve one koji prate trendove, kao i odgovarajući modni dodaci i donji veš. New Yorker predstavlja iz svoje najnovije kolekcije komade odeće teget boje.

Teget je klasika. Sa druge strane, teget je boja koja je uvek sveža. Kakva god da je prilika, teget vas neće izneveriti. Poslednji trendovi kažu i da je teget nova crna.

 

NEW YORKER_fbs_40_468_6.799,00 RSD

NewYorker stremi ka vrhu evropskog tržišta odeće za mlade, a fokusirana je i na rast i razvoj tržista na kojima posluje. Kompanija New Yorker ima 777 prodavnica u 27 zemalja, a u regionu, osim u Srbiji, prisutna je i u Hrvatskoj i Sloveniji.

NEW YORKER_am_27_915_2.859,00 RSD

NEW YORKER je u Srbiji prisutan od 2007. Otvaranjem nove prodavnice u Jagodini, brend iz Nemačke broji 19 prodavnica u Srbiji. Najveća NEW YORKER prodavnica u zemlji se nalazi na skoro 1.000 kvadratnih metara u Beogradu, u tržnom centru “UŠĆE Shopping Center”.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , , , ,Jedan komentar, Postavi komentar ili Ping

Odgovori na “New Yorker bira TEGET”


« Liscin “Zagrljaj prirode”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook