Nespresso- novi aparati na našem tržištu

dana Jun14 2019

Nespresso porodica od 1986. godine, uveseljava iz dana u dan sve poštovaoce prave kafe. Danas svi možemo da imamo savršenu šoljicu espresso kafe u svom domu – baš kao da ju je napravio iskusni barista. Nespresso aparati su sastavni deo domova svih hedonista i poznavalaca savršenog ukusa kafe širom sveta.

Od 12. juna u Nespresso buticima u Ušće Shopping Centru, kao i Delta City-ju u Beogradu ljubitelji kafu u Srbiju mogu pronaći tri nova kompaktna i savršena aparata za pripremu Nespresso kafe, koje su već dostupne na svetskom tržištu, a od sada premijerno i kod nas.

Odabirom jednog od postojećih ili tri nova Nespresso aparata, svaki ljubitelj kafe moći će da izrazi svoju kreativnost kombinovanjem između 28 ukusa u prijatnoj atmosferi svog doma. Strast za savršenstvom, visokim kvalitetom i posebnim doživljajem ispijanja kafe je ono što Nespresso čini jedinstvenim brendom, sada sa još tri nova elegantna i moderna aparata za njihovu pripremu.

UPOZNAJTE NOVE ČLANOVE NESPRESSO PORODICE
PIXIE
Pixie je novi SMART model iz Nespresso asortimana u iznenađujuće malom aparatu sa mnoštvom inovativnih i naprednih funkcija.

CITIZ
Aparat s novim dizajnom koji daje dodir elegancije ritualima ispijanja kafe širom sveta, CitiZ će zadovoljiti i ljubitelje Nespresso kafe, kao i obožavaoce modernog i elegantnog dizajna.

CITIZ&MILK
Novi aparat na našem tržištu poboljšanog dizajna koji je kombinavcija retro i modernog stila u jednom. Posebnost ovog aparata je integrisani mikser za mleko. Ova mašina će zadovolji sve vaše potrebe za savršenim dizajnom i još boljom Nespresso kafom.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nespresso- novi aparati na našem tržištu”


« Kaća Sotirović i Sevdahbaby imaju hit

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook