Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode igora Todorovica

dana Oct30 2014

Kolekcijanašeg poznatog kreatora i stiliste Igora Todorovića pod nazivom „Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode Igora Todorovića“ i pod pokroviteljstvom kompanije MasterCard,održana je sinoć u Beograduu okviru 36. po redu  Perwoll Fashion Weeka. Revija salonskog tipa, u skladu sa tradicijomnajpoznatijih ateljea visoke mode, održana je u hotelu Metropol, a u publici su se našle VIP zvanice iz sveta mode,  javnog života, biznisa ipolitike.

„Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode Igora Todorovića“je kolekcija koja je inspirisana glamurom francuske mode 50-ih godina prošlog veka. Prikazni modeli su izrađeni od najprestižnijih tkanina, krzna i rukom dorađjivanih detalja u perlama, vezu i čipki. Kolekcija svojom estetikom slediprepoznatljivi modni potpis Ateljea Igor Todorović, a luksuzni komadiiz ove kolekcije su namenjeni damama koje uživaju u sofisticiranim modelima koji na najbolji način ističu ženstvenost.

Nakon same revije, Igor Todorović je izjavio: „Jedinstveni spoj kompanije MasterCard i kolekcije visoke mode Ateljea Igor Todorović, koju smo upravo prikazali pred velikim brojem ljubitelja mode večeras, učinio je da svi prisutni osete i prepoznaju neprocenjivo iskustvo onoga što moda može da emituje u oku posmatrača i emotivnom osećaju. Bilo je zaista neprocenjivo iskustvo biti deo tog spoja,zahvaljujući kome smo uživali u dahu glamura.“

Najnoviju kolekciju Igora Todorovićakoja je sinoć imala premijeru u Beogradu publika u Abu Dabiju imaće priliku da vidi krajem novembra, a u martu naredne godine kolekcija će biti predstavljena u Parizu.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Neprocenjivo iskustvo kolekcije visoke mode igora Todorovica”


« NIVEA, za lep i negovan izgled ruku

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook