Neki novi orlići

dana Aug28 2019

Novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Nenad Milovanović objavio je spisak od 27 igrača za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Milovanović je preuzeo mladu reprezentaciju od Gorana Đorovića posle neuspeha na kontitnentalnom šampionatu u Italiji i sva tri poraza u grupi.

Srbija će novi ciklus početi u septembru, a u kvalifikacionoj grupi će biti sa Poljskom, Rusijom, Bugarskom, Letonijom i Estonijom.

Na spisku su golmani: Dušan Marković, Marko Ilić i Aleksandar Stanković; Odbrana: Svetozar Marković, Strahinja Pavlović, Ranko Veselinović, Mladen Devetak, Aleksa Terzić, Zlatan Šehović, Strahinja Bošnjak i Dominik Dinga; Vezni red: Njegoš Petrović, Stefan Kovač, Ivan Ilić, Luka Ilić, Erhan Mašović, Uroš Račić, Igor Zlatanović, Luka Adžić, Filip Stuparević, Filip Stevanović, Veljko Birmančević, Jovan Nišić i Nikola Čumić; Napad: Dušan Vlahović, Dejan Joveljić i Slobodan Tedić.

Mlada reprezentacija Srbije će prvu utakmicu igrati 6. novembra protiv Rusije u Saransku, a potom će četiri dana kasnije u Novom Sadu dočekati Letoniju.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Neki novi orlići”


« “NEBESKU TEMU” U KOMBANK DVORANI POGLEDALO PREKO 3500 GLEDALACA

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook