Nega osetljive bebine kože

dana Oct27 2014

Pored svih onih lepih trenutaka koje roditeljstvo pruža, uvek je prisutna i određena doza zabrinutosti. Roditelji se stalno preispituju da li su svojoj deci pružili sve ono što im je potrebno, posebno kada je reč o pravilnoj nezi i zdravlju mališana. Odgovore na mnoga pitanja mame i tate moraće sami da pronađu, ali kada je nega kože u pitanju, tu je NIVEA, naročito u onim delikatnim situacijama, kao što je nega osetljive bebine kože nakon ojeda.

Poznato je da je ojed bebine guze odnosno pelenski osip, jedan od najčešćih problema sa kožom kod beba mlađih od dve godine. Kao najvažniju mera za ublažavanje osipa stručnjaci ističu izlaganje (pelenske regije) vazduhu u kombinaciji sa umirujućom kremom pri prvim znakovima crvenila. Upravo NIVEA BABY Krema protiv ojeda obezbeđuje potrebnu antibakterijsku zaštitu sa dvadesetoprocentnim cink oksidom i efikasno štiti od vlažnosti.

Pored odgovarajuće kreme neophodno je redovno menjati pelene i temeljno očistiti bebinu guzu kako biste sprečili iritaciju. Zato pri izboru odgovarajućih maramica za čišćenje vaš izbor svakako treba da budu one koje su najnežnije i najprijatnije za osetljivu bebinu kožu. NIVEA Baby Soft & Cream maramice natopljene su negujućom kremom sa prirodnim uljem nevena i obezbeđuju trenutno, umirujuće olakšanje od neprijatnosti dok osiguravaju temeljno čišćenje guze vaše bebe.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nega osetljive bebine kože”


« Ocean break by M.N Jarić

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook