Ne propustite predavanje Marije Mažar o važnosti osobnog PR-a na društvenim mrežama

dana Sep25 2016

Povodom Tjedna cjeloživotnog učenja, Poslovna akademija Rijeka priprema zanimljive sadržaje, a naša preporuka je besplatno predavanje OSNOVE PR-A I BRANDINGA: JA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA – SLIKA O MENI I PERCEPCIJA DRUGIH. Održat će se u srijedu 28. rujna 2016. s početkom u 16 sati.

Predavačica: Marija Mažar

Najbolje ulaganje u životu je ulaganje u sebe. Posredstvom društvenih mreža koje su prerasle okvire „društvenosti“ našli smo se u situaciji kada suradnike biramo putem onoga što sami plasiraju na društvenim mrežama, te vrlo lako stječemo dojam jesu li kadar koji želimo imati uza sebe. Nebrojeno puta smo svjedočili i da „Svi sve vide i prate“ te vam sve što radite on-line može odmoći ili pomoći.

Kroz predavanje ćete, kroz pozitivne i negativne primjere iz prakse, dobiti uvid u važnost osobnog PR-a koji ako se gradi na ispravan način može donijeti brojne dobrobiti, a imidž koji gradite može rezultirati ispunjenjem ciljeva koje ste si postavili.

Uz definiranje ciljeva, stvara se odgovarajuća strategija koja uz dosljednost donosi rezultate. Izbjegnite klasične zamke i budite sami sebi najjači adut, poslovni svijet više se ne veže uz jake, nedostižne i moćne brendove, već uz kreativne, sposobne, proaktivne i profesionalne pojedince koji svoje brendove predstavljaju.

Facebook, Instagram te ostale društvene mreže vaša su vizitka u 21. stoljeću koje je pravila poslovanja iz temelja promijenilo, te je osobni branding postao ne samo poželjan već i nužan za profesionalnu i uspješnu karijeru u bilo kojoj djelatnosti.

Predavačica je Marija Mažar, poduzetnica koja već četiri godine vodi poznati riječki modni portal Stilueta, vlasnica je agencije Alura za PR i organizaciju događanja, a dotaknut će se primjera iz prakse kroz modnu reviju CITY 45 20 koju organizira na Trsatskoj gradini, te odnose s javnošću za klijente kroz klasičan PR i rad na društvenim mrežama.

Visoka poslovna škola PAR

Trg Riječke rezolucije 4 ■ 51000 Rijeka ■ Hrvatska

Tel.: +385 (0)51 327-037, +385 (0)51 327-322

Prijavite se za edukaciju ovdje


Marina Đarmati
je zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme. | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Ne propustite predavanje Marije Mažar o važnosti osobnog PR-a na društvenim mrežama”


« Ansambl Libercuatro na muzičkoj svečanosti “Jesen na Čukarici”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook