Nakit HAND MADE BY Ines and Nataša

dana Dec19 2013

Brend  HAND MADE by I&N pokrenule su dve dame u najboljim i najpametnijim godinama, a koje su u njega generisale svoje životno iskustvo rada u modi.

Posle veoma uspešne manekenske karijere, stigle su da pokriju mnoge druge pozicije, od kojih su možda najvažnije one modnih urednica i vodećih modnih stilista na srpskoj sceni.  Sve to je poslužilo kao dobar interludij za ono čime se bave danas – stvaranjem malih umetničkih etida u formi nakita.

Svaki komad  u njihovoj kolekciji  izrađen je ručno sa veoma prepoznatljivim ženskim potpisom. Neke godine vam donesu  sigurnost i samouverenost,  a upravo su to one godine kada su ove dve dame lansirale, diskretno i sa stilom, svoj mali brend velikog potencijala.


Izrađujući svoj nakit od najplemenitijih materijala i insistirajući na njegovom kvalitetu, Ines i Nataša, kombinuju poludrago kamenje, kristale i metal sa minuciozno pletenim delovima od bojenih niti ne bi li stvorile svoje jedinstveno viđenje savremenog dizajniranja  nakita. Posvećujući posebnu pažnju detaljima i onim malim sitnicama koje iako, možda, neprimetne na prvi pogled predstavljaju onaj ključ kojim se vezuje svaki  pojedinačni komad nakita sa njihovim potpisom za onog koji izabere  da ga ponese; na ovaj način stvara se jedan sasvim lični odnos i intimni kontekst koji odrednica “ručno rađeno” podrazumeva.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Nakit HAND MADE BY Ines and Nataša”


« Life balance

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook