Najveće Youtube zvezde te pozivaju da im se pridružiš

dana Oct1 2019

U bioskopske dvorane uskoro dolazi pravo filmsko osveženje – prvi put na filmu će se naći mladi ljudi koji na profilima svojih društvenih mreža imaju po desetina hiljada pratilaca.

Pored Bogdana Ilića (Baka Prase) i Nenada Krstića (Tony TCTN), u filmu igraju i Veronika Rosandić (Hrvatska), Kaja Kočevar – »Kaya Solo« (Slovenija), Vid Juračić (Hrvatska), Fran Lauš (Hrvatska), Amel Družanović – »Meca Cazin« (Bosna i Hercegovina), Nika Ilčić (Hrvatska) i mnogi drugi.

Mlade YouTube i Instagram zvezde pozivaju te da im se, uz malo kreativnosti i domišljatosti, pridružiš na filmskom platnu.

Ukoliko želiš da budeš rame uz rame sa svojim YouTube idolima i pojaviš se u filmu IDEŠ! IDEM! učestvuj u kreativnom konkursu koji smo pripremili. Za učešće u kreativnom konkursu, potrebno je da napraviš kratak video klip kako se spremaš za žurku i da isti objaviš na svom ličnom Instagram profilu koji mora biti otključan, obavezno uz hashtag #idesidem. Kao nagradu, izabraćemo najbolje video kilpove, koji će biti integrisani u sam film. Kreatori pobedničkih klipova , zajedno sa još troje prijatelja, prisustvovaće svečanoj premijeri na kojoj će se družiti sa glumcima, uživati u profesionalnom fotografisanju sa slavnim ličnostima i dobiti nagrade koje smo pripremili (majice filma “IDEŠ? IDEM!”, nalepnice itd.).

Nagradni konkurs traje od 25. septembra do 9. oktobra. Objava dobitnika je 11. oktobra na zvaničnoj Instagram stranici filma (https://www.instagram.com/idesidem/ ), kao i na Facebook stranici produkcije Kinoteka (https://www.facebook.com/kinotekaproductions/)

Link ka pravilima nagradne igre OVDE.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Najveće Youtube zvezde te pozivaju da im se pridružiš”


« Zvonko Marković oduševio Sarah Aioub

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook