Najstylish lutke na svetu

dana Nov30 2013

Luksuzni modni brendovi poput Chanel-a, Dior-a i Lanvin-a su samo neke od svetski poznatih modnih kuća koje su dizajnirale specijalne luktke koje će se naći na humanitarnoj aukciji Unicefa, 2. decembra.

Jean Paul Gaultier

Zabavne, stylish lutke su pre neki dan zvanično predstavljene u pariskom muzeju Petit Palais, gde će biti izložene do 1. decembra.

Tradicionalni događaj Frimousses de Createurs koji Unicef organizuje jedanput godišnje poslednjih jedanaest godina, angažuje brendove da kreiraju lutke inspirisani prelepim svetom Pariza.

Na ovom poslednjoj i najnovijoj izložbi predstaviće se čak 42 modne kuće, sa nekoliko novih učesnika, kao što je kreator Alexis Mabille.

Sav prihod od prodaje otićiće u fond za vakcinaciju dece iz Darfurske regije u Sudanu.

Lanvin

Chanel

Chantal Thomass

Dolce and Gabbana

Dior

 


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Najstylish lutke na svetu”


« Novogodišnji Retro Chic Modni bazar

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook