Najfiniji sirevi na Salonu življenja na francuski način

dana Nov11 2019

Često ćete čuti da su francuski sirevi nezamenjivi, francuski poljubac nezaboravan, francuska vina najbolja na svetu i da reči moda i Francuska, definitivno idu ruku pod ruku. Ako želite da iskusite francuski stil života, ne morate otići u Francusku. Dovoljno je da posetite Salon življenja na francuski način – “Bonjour France” koji će se održati 23. novembra u Rajićeva Shopping Centru.

Plato ispred tržnog centra biće pretvoren u salon degustacije i prodaje proizvoda inspirisanih Francuskom iz različitih sektora poput mode, kozmetike, dekoracije, vina i gastronomije.

Tog dana, Ile de France sirevi – bri, kamamber i ementaler – biće predstavljeni na način koji dolikuje Francuskoj, uz uparivanje sa vrhunskim francuskim vinima. Odaberite svoj omiljeni sir iz palete „Ile de France“ kompanije Mlekoprodukt i nagradite sebe trenucima čistog hedonizma.

Salon življenja na francuski način, koji organizuje Francusko srpska privredna komora, održava se u okviru Francuske nedelje koja će i ove godine biti otvorena na večeri proslave francuskog vina Božole Nuvo, 20. novembra 2019. godine. Mlekoprodukt, koji je već tradicionalni partner Božolea i već godinama u Srbiji doprinosi življenju na francuski način, biće prisutan sa sirevima Biser Selekta i Ile de France.
Jedan komentar, Postavi komentar ili Ping

  1. Vera Nikolić

    1

    Momim Vas da me obavestite kada počinje promocija francuskih sireva u Rajićevoj. Srdačan pozdrav od Dr Vere Nikolić

    11 Nov

Odgovori na “Najfiniji sirevi na Salonu življenja na francuski način”


« Tumbaković vratio Đuričića – napadač Orenburga pre centarfora Reala

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook