Najavljen 36. Perwoll Fashion Week

dana Oct21 2014

U Ustanovi kulture Parobrod zvanično je najvaljen 36. Perwoll Fashion Week koji će biti održan u periodu od 22. do 31. oktobra.

Prisutne je pozdravila Dragana Marković, predstavnica brenda Perwoll koji sa uspehom prati modu i podržava trendove te je i četvrti put za redom partner Fashion Week-a. Zatim se ispred Ambasade Švedske, koja je zemlja gost-domaćin Nedelje mode obratila gospođa Liselot Martinenko Agerlid, zamenica šefa misije Ambasade Švedske u Beogradu i najavila revije švedskih dizajnera i edukativna predavanja Tomasa Gunarsona, fotografa i blogera iz Švedske i najznačajnije ličnosti na polju mode u Švedskoj Lote Alvar, što predstavlja zajednički program Perwoll Fashion Week-a i manifestacije “Sve u svemu” kojojm se obeležava mesec švedske kulture.


Ana Ljubinković

U nastavku večeri, Nenad Radujević, direktor Fashion Week-a, ukratko je predstavio brojne modne programe u kojima ćemo uživati tokom narednih dana: svečano otvaranje Fashion Week-a i reviju Ane ljubinković, koja obeležava 10 godina rada, program Zona 45, sa značajnim i atraktivnim modne dizajnerim iz Srbije i regiona (Hrvatska, Slovenija, Makedonija), zatim Modne Vinjete i nov program Fashion Galery, revije studenata beogradskih fakulteta sa katedri za kostim i modni dizajn i revije mladih dizajnera, predstavljanje više poznatih svetskih brendova UGG Australia, Diesel, Levi’s, Replay, Guess, Scotch&Soda u okviru programa “Jeansomania”, domaći Martini Vesto i Bros Jeans; revije poznatih domaćih dizajnera, Igora Todorovića, Bate Spasojevića, Milice Vukadinović, Mirjane Vujčić, Lepe Danojević, Milice Vukadinović, Jelene Petijević, a najavljena je i revija BFW Design Colletive-a, čiji članovi će prikazati modele za jesen zimu 2015/2016 i tako nam najaviti trendove koji nas tek očekuju.


Nenad Radujević i Dragana Marković

Svojim programom Perwoll Fashion Week će nas i ovoga puta provesti kroz zanimljive i međusobno veoma različite gradske prostore od Belexpocentra, gde ćemo videti najveći broj revija, preko UK Parobrod, Etnografskog muzeja, hotela Metropol Palace do galerije Štab i Beton hale.


Nenad Radujević i
Liselot Martinenko Agerlid


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Najavljen 36. Perwoll Fashion Week”


« Dodeljene modne nagrade – Serbia Fashion Awards

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook