Najavljen 34. Perwoll Fashion Week

dana Oct24 2013

Kuriozitet ovog izdanja je činjenica da je Francuska gost domaćin projekta i da će u skladu sa tim biti organizovane edukativne tribine na kojima će svoje iskustvo preneti priznati modni stručnjaci iz Pariza, a u Amabasadi Republike Francuske biće organizovana revija MariaLux ateljea koji nam takođe stiže iz svetske prestonice mode.

Nenad Radujević 

Ana Leković, kreatorka Mone

Svojevrsni uvod u Perwoll Fashion Week biće Izložba „Planet 312“ (24. oktobra, galerija O3zone) u okviru koje će nam Nataša Šarić kroz multimedijalnu postavku omogućiti jedinstven utisak o kravatama, kao važnom modnom detalju. Očekuju nas nove kolekcije poznatih domaćih kreatora Dragana Ognjenović, prisutna od prve Nedelje mode; Irena Grahovac, koja obeležava dvadeset godina uspešnog rada i koja sa turskim partnerima otvara radnju i u Luksemburgu; Bata Spasojević, jedan od najpoznatijih domaćih dizajnera i  najredovniji učesnik Fashion Week-a;  Ana Ljubinković, čiji  rad konstantno izazva veliku pažnju i koji je  na prolećnom International Fashion Show Case u Londonu dobio pohvale  brojnih stranih stručnjaka; ali i velikih domaćih modnih kuća kao što su Ivko i Mona, čiji poslovni rezultati, u domaćim i inostranim okvirima  zaslužuju svaku vrstu hvale. Pored revija najpopularnijih svetskih brendova koje će nam predstaviti XYZ i revije UGG Australia, važan deo programa predstavljaće i promocija mladih autora: Mihana Momose, Ivane Murišić, Lade Dragović, Tamare Jarić, Milice Opačić i drugih, kao i revije studenata najprestižnijih umetničkih i modnih akademija Fakulteta primenjenih umetnosti, Accademie del Lusso, Fakulteta za umetnost i dizajn i francuske visoke škole za modu-Mod’Art International.

Revija finalista konkursa B Future by Perwoll otkriće nam ko će biti pobednik koji će nas naredne godine predstavljati na London Fashion Week-u u okviru International Fashion Show Case, a Zona 45, program kroz koji organizatori promovišu regionalni dizajn, kao i Modne vinjete, koje će biti predstavljene u Ustanovi kulture Parobrod, tradicionalno važe za veoma atraktivne programe. Još jedan jubilej vredan pažnje biće obeležen tokom Fashion Week-a – Gordana Ćirić Krstić će izložbom u  Muzeju primenjene umetnosti obeležiti četrdeset godina rada.

George Styler 

Lada Dragović 

Tamara Jarić

Najavi programa 34. Perwoll Fashion Week-a dominirali su dizaneri, kako samostalni tako ispred modnih kuca: Mihano Momosa, Tamara Jarić, Lada Dragović, George Styler, Ana Leković (Mona).


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Najavljen 34. Perwoll Fashion Week”


« Luksuzne haljine Svetlane Jaćović

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook