Delimo karte za film Mala gospođica Dulitl

dana Feb21 2019

Delimo 2×2 karte za projekciju filma “Mala gospođica Dulitl” ” za petak 22. februar u 16.50h Cineplexx BIG. Sve što treba da uradite je da nas zapratite na društvenim mrežama (Facebook, InstagramTwitter), ostavite u komentaru ovde, pored imena i prezimeba, i koga bi poveli na projekciju. Kontaktiraćemo pobednike putem mejla. Molimo vas da redovno proveravate poštu. Srećno!

O filmu

Nakon fenomenalnih uspeha nezavisnih animiranih filmova filma “Leo da Vinči: Misija Mona Liza” i “Tajne avanture mačaka” distributerska kuća 2i Film Srbija u bioskope donosi čarobnu avanturu za celu porodicu “Mala gospođica Dulitl”, o darovitoj drugarici životinja. Film prati avanture glavne junakinje Lili, devojčice koje ima neverovatan dar da priča sa svim životinjama, koji je često dovodi u nevolje. Premijera je održana 16. februara u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, a redovna distribucija kreće 21. februara.

Svetska poznata dečja knjiga “Liliane Susewind” dečje spisateljice Tanje Števner je napokon dobila i svoju ekranizaciju u režiji Joakima Mazaneka. Niko osim roditelja ne zna za Lilin nesvakidašnji talenat pomoću kog razgovara sa svim životinjama, a koji joj stvara nevolje i zbog kog je njena porodica primorana da se ponovo seli. Lili je obećala da će u novom domu čuvati ovu tajnu za sebe, što će joj poći za rukom sve dok ne shvati da je zao lopov životinja oteo Ronija, bebu slona iz lokalnog zološkog vrta. Zajedno s novim prijateljem Džesom, Lili se sprema da spase Ronija i druge životnje. I tada avantura počinje!
Jedan komentar, Postavi komentar ili Ping

  1. Danijela Nikolic

    1

    Vodila bih moju bratanicu 🙂

    21 Feb

Odgovori na “Delimo karte za film Mala gospođica Dulitl”


« Maštovit i poučan roman za decu – Srećan kraj stiže nam iz Lagune

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook