My7Ways

dana Sep9 2014

My7Ways je jedinstven luksuzni lifestyle brend i za muškarce i za žene. Dizajnerka koja stoji iza imena My7Ways je Astrid Beerkens.

Astrid Beerkens je koristila je 7 boja duge kao inspiraciju za liniju svojih različitih  proizvoda. Paleta obuhvata: parfeme za kuću i mirišljave sveće, nega tela (losioni, gelovi za tuširanje, ulja za telo sa 7 različitih mirisnih nota), parfeme i kolekciju luksuznih ručno pravljenih i unikatno dizajniranih kožnih torbi, tašni i novcanika iz njene radionice u Portugalu. Jedna od najpopularnijih tašni, proklamovana od strane kupaca širom sveta  jeste “Astrid Bag”.


Astrid Bag

Astrid Beerkens, je dizajnirala i dve specijalne note mirisa za muškarce – Ebony & Ivory. Ovi proizvodi se dopunjavaju još sa odgovarajućim parfemima za kuću, aksesoarima za putovanja, torbama za laptopove i putnim torbama od kože.


My7Ways parfemi

Zahvaljujući partnerstvu sa Cris Egger, ambasadorkm “24 hours of Elegance” u Italiji, cenjenom modnom menadžeru sa izuzetnim internacionalnim iskustvom imali smo  priliku da se upoznamo sa ovim brendom 6. septembra u Grand Casinu, u Beogradu.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “My7Ways”


« 24h Elegancije –

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook