Muzičko-poetsko veče Ivana Bosiljčića u Madlenianumu

dana Dec6 2017

Posle izuzetno posećenog koncerta na ovogodišnjem Beogradskom letnjem festivalu i nakon velike kanadske turneje, u okviru koje je održano osam koncerata, autorski projekat PAR STIHOVA ZA NAS Ivana Bosiljčić vraća se na Veliku scenu Madlenianuma 21. decembra od 19:30 časova.

Režiran kao muzičko – poetsko veče, program podrazumeva kombinaciju različitih umetničkih formi, obradu popularnih muzičkih tema od 60-tih godina do danas, filmsku muziku, ruske romanse, savremenu pop muziku, isprepletanu poezijom najvećih domaćih i stranih pesnika, poput: Šantića, Rakića, Antića, Dedića, Rajića, Jesenjina, Bodlera, Radičevića i mnogih drugih…. Ova muzička predstva nosi uzbuđenje drame i vrhunski muzički događaj, forme koja je posebna i retko viđena na našim prostorima, pa nije čudo što kraj programa publika dočekuje na nogama uz burne emotivne reakcije. Ivan Bosiljčić nastupa uz orkestar od osam muzičara. Program traje sat i 45 minuta.

Ivan Bosiljčić pored dramskog ima višegodišnje iskustvo u mjuziklu. Dobitnik je brojnih nagrada, pored ostalih i Sterijine nagrade 2012, a poznat je po desetinama uspešnih televizijskih uloga.  Nakon dugogodišnje izvanredne saradnje sa Operom i teatrom Madlenianum, i niza naslova za koje se traži karta više poput dramske predstave Veliki Getsbi, i mjuzikla Rebeka i Jadniciu kojima je ostvario izuzetne uloge, Ivan Bosiljčić nastavlja i održava posebnu vezu sa našim teatrom.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Muzičko-poetsko veče Ivana Bosiljčića u Madlenianumu”


« Poklanjamo Labello sparkle limited edition

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook