Moments in time – izložbom fotografija najavljen početak Belgrade Fashion Weeka

dana Oct26 2018

U sredu uveče u Rajićeva tržnom centru otvorena izložbena postavka fotografa Nenada Karlića, Moments in time, koji je na prethodnoj Beogradskoj nedelji mode pobedio na konkursu za mlade fotografe BFW InstaShot.

Posetioci su mogli da uživaju u radovima talentovanog umetnika ali i prodajnoj izložbi modela domaćih dizajnera koji su postavljeni na istom mestu u okviru BFW Choice koncepta.

-Kroz fotografiju koja stvara umetničku formu i daje lični pečat kreacijama i momentima iza scene, autor zaustavlja vreme u prostoru. Stvara se imaginarni svet lepote i savršenstva u sopstvenom vizuelnom jeziku. Objedinjavanje dokumentarnog pristupa i kreativnosti dovodi gledaoce do inovativne vizuelne pozornice, gde se uočava celukupni sistem modnog sveta. Modna fotografija je stvorila kolektivnu fantaziju koja je zavisila od društvenog stava i definisanja uloge žene u društvu”. –izjavio je Nenad Karlić.

Izložbena postavka biće aktuelna do 4.novembra i otvorena je za sve zainteresovane posetioce. Ovim događajem najavljen je početak 44. Belgrade Fashion Week-a, čiji revijski programi startuju sutra predstavljenjem modela srpskih brendova okupljenih u klasteru modne I odevne industrije Srbije – Facts. Tokom narednih dana očekuje se 30tak modnih revija i pratećih programa predstavljanje preko 75 dizajnera, 10 brendova, čak 10 000 posetilaca, na 5 gradskih lokacija!

Fotograf: Mihajlo Čkovrić
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Moments in time – izložbom fotografija najavljen početak Belgrade Fashion Weeka”


« Srbija ostala je na 35. poziciji Fifa rang-liste

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook