Modni vremeplov: choker ogrlice

dana Mar25 2016

Već smo navikli na vraćanje trendova ali nismo ni pomišljali na tetovažu ogrlicu (ili kako smo je često nazivali – lažna tetovaža). Choker je uska ogrlica, najčešće napravljena od somota i plastike.  Danas viđamo razne čoker ogrlice: sa dodatnim detaljima – metalnim alkama, trakama…

Ciara

Mnogi koriste kožne trake od koje naprave čoker ogrlicu a zatim je vežu u visini grudi i puste traku da slobodno pada. Ovo nas podseća na trend uskih marama koje su se na isti ili sličan način nosile.

U zavisnosti od vaše ličnosti i senzibiliteta, čoker ogrlice mogu izgledati: hipi, punk ili pak i elegantno. Najčešće se nose crne i to od pliša ili kože.

Lažne tetovaže ili tetovaža ogrlice su zavladale među trendseterima posebno tinejdžerima dok se trake manje nose a  izgledaju atraktivnije od tetovaža.

Ciara

Rihanna

Rihanna

 

Rocky Barnes blogerka

Rocky Barnes

Rocky Barnes

Photo credits: www.instagram.com


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Modni vremeplov: choker ogrlice”


« Ian Siegal u Mikser House-u

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook