“Modne vinjete” predstavljene u galeriji Štab

dana Apr3 2017

Modne vinjete, poseban vid programa Belgrade Fashion Week-a, predstavljen je tokom vikenda u galeriji Štab. Lily Tailor, Verv, kao i učesnice nacionalnog konkursa Fashion Scout SEE  Southeast Europe Fashion Showcase Sonja Jocić, Sonja Marunić, Valentina Feher, Ivana Gajić i Nevena Krivokapić predstavili su svoje modne kreacije u izložbenom ambijentu u vidu različitih postavki i  stilizacija svojih modela.

Kroz svoje specifične pristupe kako modi i odevanju, tako i kroz prezentaciju istih, brend Lily Tailor prikazao je  kolekcije za  proleće/leto 2017 “Koi”. Ljiljana Joksović, dizajnerka  koja stoji iza imena  Lily Tailor,je u prepoznatljivom, ženstveno-poetičnom maniru prikazala pet modela u maslinastom, puder-roze, crnom i belom koloritu. Brend Verv je izložio mini kolekciju za proleće/leto “Fiasco”.

Nju čine vizuelno upečatljivi sakoi, crne i bele boje. Dominantni detalji su sirove, neobrađene ivice kao i različite teksture materijala, koje  na kontrastni  način ističu visoku eleganciju sakoa. Verv žena iskazuje  svoju ženstvenost na nekonvencionalan i pomalo provokativan način, stavljajući u prvi plan  svoju ličnost, dok sakoi samo naglašavaju istu. Među posetiocima bila je i  Ana Stanić koja je zaštitno lice ovog brenda.

Učesnice nacionalnog konkursa Fashion Scout SEE Southeast Europe Fashion  Showcase predstavile su se postavkom koja uključuje modele  sa kojima su se i  prijavile na ovo prestižno takmičenje, a one su Sonja Jocić, Sonja Marunić, Valentina Feher, Ivana Gajić i Nevena Krivokapić. Njihovi kvalitetni radovi, zaslužuju da budu predstavljeni javnosti i na ovaj način, a nadamo se da će  u narednom periodu na njihovim osnovama biti razrađene i celokupne nove kolekcije ovih dizajnerki.

Photo: Senka Đorđević 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na ““Modne vinjete” predstavljene u galeriji Štab”


« “Muzika & moda” u Beogradskoj filharmoniji!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook