Modne vinjete na 41. Belgrade Fashion Week-u

dana Apr1 2017

Programski segment Modne vinjete će i na ovoj Begradskoj nedelji mode biti upriličen u proverenom ambijentu galerije ŠTAB, u subotu 1.aprila od 20h. Ukupno sedam izlagača će predstaviti kroz svoje specifične pristupe kako modi i odevanju, tako i kroz prezentaciju svojih poslednjih kreacija.

Prvi put na Belgrade Fashion Week-u, predstavlja se nov brend na domaćem tržištu – VERV. Ovaj brend je specifičan po tome što se bavi isključivo izradom sakoa, a na Modnim vinjetama prezentuje kolekciju za proleće/leto 2017. “Fiasco”. Nju čine vizuelno upečatljivi sakoi, crne i bele boje. Dominantni detalji su sirove, neobrađene ivice kao i različite teksture materijala, koje na kontrastni način ističu visoku eleganciju sakoa. Verv žena iskazuje svoju ženstvenost na nekonvencionalan i pomalo provokativan način, stavljajući u prvi plan svoju ličnost, a sako je tu da tu linost samo naglasi.

Brend Lily Tailor prikazaće preview kolekcije za proleće/leto 2017, pod nazivom ‘’Koi’’. U prepoznatljivom, ženstveno-poetičnom maniru videćemo 5 modela u maslinastom, puder-roze crnom i belom koloritu. Učesnice nacionalnog konkursa Fashion Scout SEE Southeast Europe Fashion Showcase predstaviće se postavkom koja uključuje modele sa kojima su se i prijavile na ovo prestižno takmičenje, a one su Sonja Jocić, Sonja Marunić, Valentina Feher, Ivana Gajić i Nevena Krivokapić. Brend.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Modne vinjete na 41. Belgrade Fashion Week-u”


« Poznati na trećoj večeri Belgrade Fashion Week-a

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook