Modne vinjete na 36. Perwoll Fashion Week-u

dana Nov10 2014

Modne vinjete su i ovog puta je poligon kreativnog izraza kako neafirmisanih imena, tako i onih dobro poznatih široj modnoj javnosti.

Ana Vasiljević je predstavila kolekciju inspirisanu delima Paula Klea –  “UNity”. Pored samih modela, koncept “UNity” se odnosi i na interaktivnu instalaciju koja se definiše pokretom koji izaziva pojedine animacije koje će na simboličan način predstaviti neke od suštinskih društvenih tema.


Modne vinjete Ana Vasiljević

Ana Cvejić je prikazala konceptualnu kolekciju unikatno printanih baletanki – Ego Ballerina. Motivi na koži ispituju značaj ličnih sećanja i uspomena i načine na koji oni bivaju transformisani susrećući se sa selfie društvenim fenomenom.


Modne vinjete Ana Cvejić

Sonja Marunić rekonstruiše mogućnosti spajanja nespojivog – istoka i zapada, odakle i nastaje autorkina proekcija žene iz budućnosti. Istovremeno ona je gejša i futuristička ratnica Nikita Denmark.


Modne vinjete – Sonja Marunić

Marko Ivković predstaviće se kolekcijom inspirisanom konceptom sujevjerja i efektom verovanja koje utiče na ljudski um – Broken Gloss.


Modne vinjete Marko Ivković


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Modne vinjete na 36. Perwoll Fashion Week-u”


« Novi spot Miligrama pred spektakl u Kombank Areni

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook