Modna priča Viktorije Bekam

dana Feb12 2014

Ona ima prestižnu modnu liniju, sjajnog i uspešnog muža i izgled modela. A od nedavno  Viktorija Bekam postavilia je svoju “fashion story” online.

Kraći uvid u život i kreativni rad jedne od najuspešnijih žena, nazvan je: “Pet godina: priča Viktorije Bekam”. Dokumentarac predstavlja seriju kratkih klipova, na kome je radila u saradnji sa Skype-om, koji ističe put Viktorije Bekam od dana kada je bila u vrlo popularnoj grupi Spice Girls do dana kada je postala uspešni modni dizajner.

Poznata je po skrivanju svog privatnog života daleko od medija a najnovija saradnja Viktorije sa Skype-om, obezbeđuje impresivan i istraživački prikaz jednog dizajnera kao i njene izvrsne kolekcije na način koji do sada nismo imali prilike da vidimo.

Kada su pitali Viktoriju koji je njen motiv snimanja dokumentarca, odgovorila je: “Nadam se da ću deleći svoju priču, inspirisati druge koji su zainteresovani za modu i ohrabriti ih da naporno rade i slede svoj san kao što sam ja uradila.” U dokumentarcu navodi da je bila pasionirani ljubitelj mode još od malih nogu i da je uživala gledajući svoju mamu kako se oblači.

Za više detalja o saradnji Viktorije Bekam sa Skype-om, posetite sledeći link. Fanovi su imali prilike da “skajpuju” sa Viktorijom Bekam i ispune sebi možda jedan od životnih snova.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Modna priča Viktorije Bekam”


« FORMA.izam Jelene Micić

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook