Modna dizajnerka Danka Karović oduševila francusku publiku!

dana Dec6 2016

Nedavno je u Le Mansu održana modna manifestacija, nedaleko od Pariza, gradu poznatom po čuvenim trkama “Circuit des 24h du Mans”, koje okupljaju najveću svetsku elitu. Na istom mestu, sa pogledom na duge trkačke staze, organizovana je revija na kojoj je naša kreatorka Danka Karović predstavila svoju kolekciju od 23 modela, ujedno i našu zemlju.

Kao specijalni gost imala je čast da zatvori modni događaj, a među učesnicima su bili i dizajnerka iz Holandije, dva francuska dizajnera, kao i modeli iz dobro poznate Galerie Lafayette. Posle gala večere, zvanice su imale priliku da uživaju u unikatnim kreacijama naše dizajnerke, koje su rezultat njenih putovanja kroz život.

Nastale sa željom da istaknu individualnost i udahnu slobodu duha svakom ko ih ponese, kao i sofisticiranu notu, Danka ističe da smo svi unikati i da takva treba biti i odeća. Raznovrsnost u kroju, koloritu, igra teksture samog materijala, ručno rađeni detalji su ono što karakteriše njenu kolekciju.

Revija je ispraćena filmskom muzikom, a na kraju u defileu se mogao čuti naš Đurđevdan, na šta su Francuzi odreagovali sa velikim oduševljenjem, kao i na kompletan show. Ovom prilikom kreatorka je odabrala nakit dizajnera Vojislava Žakule, koji su odlično ispratili njene kreacije.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Modna dizajnerka Danka Karović oduševila francusku publiku!”


« Završen IX Balkan Art Fashion Event

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook