Mir za dušu na krovu Srbije-Hotel Stara Planina

dana Jul3 2017

Hotel Stara Planina savršeno je mesto za porodični odmor tokom cele godine, a početak letnje sezone summer opening 2017., nagovestio je da boravak na Staroj planini zaista predstavlja mir za dušu.

Turistički centar na Staroj planini i ovog leta otvara svoja vrata za ljubitelje prelepe prirode, a Hotel Stara planina je savršeno mesto za porodični odmor tokom cele godine. Smešten na 1466m nadmorske visine u jednom od najlepšhih predela Stare planine, hotel je posebno usemren na potrebe porodice i nudi visoko kvalitetan spoj dobrog kulinarstva uz široku ponudu sportskih aktivnosti.Na 27.ooo kvadratnih metara, jedan od najboljih planinskih hotela u Srbiji raspolaže sa lobi barom, spa i wellnes centrom, otvorenim i zatvorenim bazenima, klubom za tinejdžere i igraonicom za najmlađe.  Hotel Stara Planina  označio je početak letnje sezone,a tokom proteklog vikenda gosti  imali su priliku da uživaju u mnogobrojnim sadržajima.Obilazak planine, pešačkih staza , vožnja gondolom, razne igre i takmičenja uz neizbežnu zabavu bili su samo deo sadržaja summer openinga.

Tako su posetioci mogli da uživaju u šetnji i obiđu nestvarno lepe krajolike, poput prirodnog rezervata “Babin zub” koji se nalazi na nadmorskoj visini od 1758 metara, i predstavlja jedan od posebnih lokaliteta.  Sa druge strane nalazi se najviši vrh u Srbiji Midžor, visok 2169.metara. Nepregledne šume mnogobrojne reke, vodopadi, i planiniski potoci čine ovu Staru lepoticu pravim biserom na istoku naše zemlje.

Turistički centar na Staroj planini iz godine u godinu dobija nove sadržaje i postaje sve primamljivija destinacija kako za ljubitelje zimskih sportova, tako i tokom leta.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mir za dušu na krovu Srbije-Hotel Stara Planina”


« Otkrivena sva muzička imena Šabačkog letnjeg festivala 2017

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook