Milica Opačić predstavlja lookbook za kolekciju DARK ROMANCE!

dana Dec27 2016

Modna dizajnereka Milica Opačić, koja je nedavno u hotelu Metropol Palace prikazala svoju kolekciju za tekuću sezonu jesen-zima 2016/17 – ‘’Dark Romance’’, predstavlja lookbook za istu kolekciju.

“Kolekcija ‘Dark romance’ oslikava ženu u njenim najintimnijim trenutcima. Želja mi je bila da krojevima i ovoga puta istaknem žensku senzualnost i seksipil ali i onu romantičnu i otmenu stranu svake dame.”, izjavila je Milica.

Ono što je na prvi pogled uočljivo je da i materijali i krojevi asociraju na donji veš, što je bio i cilj dizajnerke, čiji je izbor materijala bio pre svega čipka, svila i pliš – koji su i ultimativni trend. Osim toga Milica je koristila transparentne materijale i to tri različita, kao i kožu, koja je zaštitni znak MO brenda.

U koloritu preovladava crna boja koju dopunjuju bordo, teget i bela. Svi komadi su vrlo nosivi, a moguće ih je kombinovati na različite načine za razne prilike. Milica Opačić je i ovom kolekcijom na sebi prepoznatljiv način predstavila ženu kao rock princezu.

Styling: Lara Milanović
Fotograf: Marko Vulević
Šminka: Mina Abramović
Frizura: Djuka Ivanović
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Milica Opačić predstavlja lookbook za kolekciju DARK ROMANCE!”


« Eucerin: Kupite sebi i darujte drugom!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook