Milica Opačić predstavila novu kolekciju “Dark romance”

dana Dec1 2016

U hotelu Metropol Palace, u ponedeljak uveče za modnu publiku i medije, modna dizajnerka Milica Opačić predstavila svoju kolekciju za tekuću sezonu jesen-zima 2016/17, koju je simbolično nazvala “Dark Romance”.

Ono što je na prvi pogled uočljivo je da i materijali i krojevi asociraju na donji veš, što je bio i cilj dizajnerke, čiji je izbor materijala bio pre svega čipka, svila i pliš – koji su i ultimativni trend. Osim toga Milica je koristila transparentne materijale i to tri različita, kao i kožu, koja je zaštitni znak MO brenda.

“Kolekcija “Dark romance” oslikava ženu u njenim najintimnijim trenutcima. Želja mi je bila da krojevima i ovoga puta istaknem žensku senzualnost i seksipil ali i onu romantičnu i otmenu stranu svake dame” , izjavila je Milica.

U koloritu preovladava crna boja koju dopunjuju bordo, teget i bela. Svi komadi su vrlo nosivi, a moguće ih je kombinovati na različite načine za razne prilike. Milica Opačić je i ovom kolekcijom na sebi prepoznatljiv način predstavila ženu kao rock princezu.

Nesvakidašnja prezentacija ove kolekcije okupila je brojne beogradske dame. U publici su se, između ostalih, mogli videti: Anđelka Prpić, Duška Jovanić, Bojana Rajić Đurđević, Vlada Savić, Miloš Nadaždin, Ashok Mutrty, Nenad Radujević, Marko i Marija Đurovski, Zorana Vujanić, Nenad i Ivana Kovačević i mnogi drugi.

Photocredits: Dalibor Danilović 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Milica Opačić predstavila novu kolekciju “Dark romance””


« Bojana Anđelic i Helen Babić zaštitna lica kolekcije Marije Sindjelić

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook