Milano, dan prvi!

dana Sep20 2012

Prvi dan Milanske nedelje mode mogla bih opisati kao veoma živahan i šaren, šik naravno, možda čak i suviše šik. Ništa toliko iznenađujuće, osim boja, boja i boja. Dizajneri, barem oni koje sam imala priliku da vidim prvog dana su se zaista potrudili da nam i naredno leto bude šareno, što i nije tako loše, za ljubitelje boja.

Između desetak modnih revija koje su otvorile jednu od najpopularnijih nedelja mode u svetu, Gucci revija je bila jedna od najposećenijih. Definitivno moćna, Guccijeva žena nas je vratila u davne ’70. Jednostavni i precizni krojevi, kombinezoni, ravne pantalone, duge haljine i suknje, košulje sa kopčanjem do grla. Mali detalj jesu printovi pitona, a kada su u pitanju jaki tonovi, oni su sveprisutni, od tamno narandžaste do kolarno crvene, i svih nijasni plave, zelene i žute. Kontrast celokupnoj kolekciji jeste i prisutna bela boja. U svakom slučaju,  rekla bih Gucci = definitivno šik!

S druge strane, za nežne i sofisticirane dame preporučujem Albertu Ferretti, koja nam donosi kolekciju lakih i lepršavih materijala i krojeva. “Namenjena ženi koja je izgubila osećaj gravitacije“, kaže sama dizajnerka.  Svakako, onima koje vole more i vodu.

Tatjana Đorđević
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Milano, dan prvi!”


« Beogradski festival cveća

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook