Mikser Design Market

dana Jul11 2014

U nedelju,13. jula 2014, održace se Mikserova tradicionalna prodajna izložba dizajniranih predmeta –„Mikser Design Market“. Manifestacija traje od 12 do 19 časova i na njoj će se predstaviti 36 dizajnera i kreatinih zanatlijakoji će posetiocima ponuditi svoje rukotvorine, predmete za kuću, kao i maštovite i originalne aksesoare za leto.

Mikser Design Market je prava destinacija za sve one koji žele da svoj stil upotpune unikatnim nakitom ili komadom odeće, da osveže enterijer svog doma neobičnim predmetima za kuću,kao i za one koji žele da nabave maštovite i originalne aksesoare neophodne za nezaboravno leto na morskoj obali.

Učesnici Mikser Design Marketa su: Ana Nikolić Nakit, Baggy&Funny, Bela Vrana, Beogradski bicikl- bicikl, Bi Žu, Body Chain Belgrade, Djin Djuve, Dolphin Jewelry-Dada Injac, Gordana Vuković, Happy Day jewellery, Irie Crafts, Ladybug jewelry, Lookie nakit, Love Forever, MalaMi, Marine krpice, Mikan – unikatnipredmeti od drveta, Minizucchini, Moj svet, Nalle DreamCraft, Natanam, Naturale jewelry, Once a cocoon, Radmila Mladenović, Samsara, Shabda Na, Steampunk by Maja, Studio glina, Svetlana Vukov, Tačkica handmade, Tanja’s ArtWorld, Umetničko ćoše, Unikatni brošići (Lutkice i krpice), Urban Make Stuff, Vidi Vidi, Vintage Image, VišnjArt.

Mikser Design Market, koji se ovoga puta održava pod sloganom „Spremni za more“, otvoren je za posetioce od 12 do 19 časova, a ulaz je slobodan.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mikser Design Market”


« Džez vikend u Mikser House-u

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook