Metalik je u modi

dana Apr16 2016

Metalik boje su prvo zavladale modnim pistama a sada se polako prenose i na radnje a sve više ih viđamo i na ulicama. Bilbordi vas najčešće bombarduju metalik suknjama. Ne morate slepo pratiti preporuke brendova.

Ukoliko vam ne odgovaraju metalik midi suknje, najčešće plisirane kakve mnogi preporučuju, opredelite se za mini. Sve je stvar ličnog senzibilteta. Pored suknji, vrlo su efektni metalik mantili koji izgledaju sofisticirano, elegantno, prefinjeno.

Pored odevnih komada, kombinaciju možete osvežiti metalik nakitom (srebrni ili zlatni) ali i raznim trakama. Skladna kompozicija se dobija ukoliko metalik sako upotpunite sa asesoarom (ili trakom) iste boje. Na vama je da izaberete: sako, mantil, bluzu – ali onda birajte svedeniji asesoar. Nikako ne kombinujte metalik bluzu sa previše asesoara jer će bluza biti u drugom planu i neće doći do izražaja.

Blogeri kombinuju na hiljadu jedan način srebrne cipele. Za dosadnu poslovnu kombinaciju, ovakav vid obuće je idealan jer zamenjuje epitet “dosadan” u “atraktivan”. Kada prohladno proleće zameni toplo leto, nastupaju metalik sandale.

Pogledajte u kojim prodavnicama vas očekuju pravi metalik “must have” komadi za predstojeću sezonu.

Photo credit: www.zara.com/rs/, http://shop.mango.com/RS, http://www.oysho.com/rs/


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Metalik je u modi”


« Negovane i lepe usne uz zavodljive Labello Lip Butter arome

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook