Mesečna numerološka prognoza za septembar

dana Sep3 2018

Septembar će za mnoge od nas biti sudbinski mesec, obeležen raznim prelomnim i za naš život itekako značajnim događajima. Generalno gledano, 2018. godina je broj 2. Takođe i mesec septembar je pod uticajem istog broja – broja koji opisuje sve one sudbinske momente, na koje mi, kao pojedinci imamo najmanje uticaja. Sviđalo se to nama, ili ne, to je tako, i najbolje bi bilo kada bi te neke sudbinske momente spremni, prilagodljivi i fleksibilni dočekali.

Photo credits: What is numerology

Mesec je idealan za saradnju i sklapanje partnerstva bilo koje vrste, poslovne ili emotivne. U vašim svakodnevnim poslovima može doći do nekih izmena, koje mogu biti manje, rutinske, a mogu biti i neočekivano velike, toliko velike da mogu čitav vaš život obrnuti naglavačke. Pošto smo pod uticajem mnogobrojnih aspekata, koji su nas u proteklom periodu prilično izmorili, a pritom smo u mesecu broj 2, koji itekako može biti kolebljiv i prefrigan, ako ne otvorimo četvoro očiju i ne obratimo duplo više pažnje nego inače, savetujem vam da se fokusirate i ispunite ove pozitivne aspekte, da ne bi, u suprotnom, automatski došlo do uključivanja ovih negativnih.

Dakle, period je pogodan za potpisivanje novih ugovora, započinjanje poslovne saradnje, ali i veridbu i ulazak u brak sa voljenom osobom. Takođe, sada možete doći u situaciju u kojoj ćete odigrati ulogu posrednika ili izmiritelja, izgladiti sukob koji je nastao između dve zavađene strane.

Photo credits: Instagram

Septembar je mesec u kom će takt, diplomatičnost i saradnja doći do izražaja. Ako iskoristite sve ove pozitivne predispozicije koje sam vam navela, možda ćete sprečiti izvesne komplikacije do kojih u ovom periodu može doći. Bićete osetljiviji, emotivniji i nesigurniji sada, naročito na emotivnom planu. Ta nesigurnost može izazvati brojne probleme, u vidu ljubomore, čestih sukoba, svađa, prevare, pa i raskida sa voljenom osobom. Neki će od tuge, ničim posebnim izazvane, bukvalno na momenat izgubiti razum. Nekima će se vratiti stara osećanja, za koja su mislili do skoro, da su definitivno ostala zakopana u prošlosti.

Zato i služi, u principu, ova analiza koja može biti itekako primenljiva u praktične svrhe, ako se shvati kao upozorenje na neke predstojeće oluje, koje mogu da se dogode – ako ne budemo oprezni. Ne smemo dozvoliti sebi da previše poletimo i povinujemo se nekoj apstraktnoj viziji ljubavi. Takođe, ne treba da se posvetimo ni olakim, bezličnim ljubavima, u kojima ćemo izgubiti sopstvenu dušu.

Ekstremi svakako mogu biti pogubni za kvalitet naših života, u kojima mi treba da budemo do kraja ljudi, a ne samo marionete vođene tuđim idejama o savršenstvu, koje je najčešće samo lažni sjaj. Zapamtite, brojevi pomažu samo onima koji se potrude da tu pomoć vide na pravi način.

Pratite dnevne, nedeljne i mesečne analize i poručite vašu putem Instagram strane Nevene Nešić.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mesečna numerološka prognoza za septembar”


« Počinje nova školska godina-saznajte da li vaši mališani imaju strah od škole?

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook