Mesečna numerološka prognoza za oktobar

dana Oct1 2018

Ulazimo u mesec oktobar, još uvek poprilično ošamućeni od turbulentnih aspekata koji su nas, blago rečeno, šokirali u prethodnom periodu. I dalje unezverenog pogleda, opreznim koracima, pomalo posrćući i lagano popravljajući stajling i frizuru, uspevamo da se saberemo i uđemo u mesec koji će nas postepeno dovesti u normalu i vratiti na pravi put – kojim ćemo do kraja meseca itekako uspeti da zagospodarimo, ma koliko nam sad, u ovom trenutku to deluje nerealno i nemoguće. Zapratite Numerologiju Nevene Nešić. 

Photo credits: www.instagram.com

Ali, pošto je mesec oktobar pod simbolikom broja 3, čiji je prirodni vladar planeta Jupiter, sada definitivno ništa nije nemoguće. Predstojeći period odgovaraće najviše umetnicima – slikarima, muzičarima, glumcima i td. Kao i svim onim umetničkim dušama, koje se umetnošću ne bave profesionalno, ali koji je itekako žive, osluškuju, udišu punim plućima svakodnevno. Njima će energija broja 3 posebno pogodovati. Obdariće ih posebnom harizmom, kreativnošću, mnogobrojnim novim talentima, kao i neizmernim optimizmom i pozitivnom energijom. Oktobar će nam svima, generalno, biti idealan za sve velike poslovne poduhvate i planove koje smo dugo odlagali. Samo bih vas posavetovala da sa sprovođenjem istih počnete negde od sredine meseca. Do tad još malo hvatajte zalet i presaberite svoje misli. U periodu vladavine Jupitera, takođe, možemo očekivati priliku za neko kraće putovanje, ubrzanu komunikaciju i sklapanje nekih novih poznanstava. E sad, što se tiče ljubavi i emotivnih odnosa, tu je već malo drugačija situacija. Na ljubavnom planu, i dalje će biti turbulencija, strasti, ljubomore, agonije i neodlučnosti. Taman kada pomislimo da smo neke drame prebrodili i konačno krenuli dalje, akteri tih drama nas poput svojih marioneta hvataju za končiće i povlače par koraka unazad. Kao da nam prošlost ne dozvoljava da je ostavimo tamo gde joj je mesto, kao što i sama reč kaže- u prošlosti. Aspekti time definitivno žele da nam poruče da smo požurili da pobegnemo sa “mesta zločina” ostavljajući sopstvene tragove i otiske prstiju. Zbog toga nas na to mesto, od kojih nas jeza podilazi, i vraćaju, da konačno naučimo lekciju koju smo morali već uveliko naučiti, ali smo, umesto toga, to odložili za neki drugi put. Možda je baš mesec oktobar idealan za te odložene životne testove. Ne treba da ih se bojimo, jer nas u oktobru Jupiter štiti od pogrešnih poteza, i naših a i tuđih. Mnogi od nas će se sad, u ovom periodu vratiti par koraka unazad, mnogi će na momenat osetiti pritisak nekih ranijih ljubavnih ludila i drama, ali to nije ništa negativno, jer će se tako, direktno mnogi nedovršeni problemi privesti kraju. A onda ćemo se, poput glumaca, koji na sceni uđu u određeni dramski lik, a potom, kada se predstava završi, vrate svom normalnom životu, i mi vratiti svojoj sadašnjosti, bez repova i neobrisanih tragova ostavljenih u prošlosti.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mesečna numerološka prognoza za oktobar”


« Uzivajte u jeseni uz nove Lisca komade

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook