Mesec – put ljubavi

dana May22 2019
Predstavljamo našim čitaocima novi tekst iz rubrike – astrologija iz Terapeutskog ugla i to zahvaljujući našem novom saradniku, Isidori Horvat, astro terapeutu. Imate priliku da svake srede uživate u čitanju astro izveštaja našeg novog saradnika. Isidoru možete pratiti na Instagramu.
Mesec u natalnoj karti predstavlja mesto u kome se ogleda suština duše našeg bića. Mesecom osećamo, dajemo i prihvatamo ljubav. U skladu sa njegovom postavkom u natalnoj karti u znaku, kući i aspektima možemo videti našu spremnost da volimo i budemo voljeni.
Emocije boje naše živote. Lepota života se ogleda kroz protočni 4. energetski centar – Mesec, centar našeg najdubljeg i najintimnijeg dela nas. Kroz postavku Meseca u natalnoj karti vidimo naše emocije, naš kapacitet da volimo i budemo voljeni, jer prihvatajući sebe prihvatamo i druge.
Upravo kroz postavku Meseca u natalnoj karti i njegovom analizom možemo osvestiti svoje najdublje emotivne niti kojima smo povezani. Otvoren 4. energetski centar nam daje to da možemo da nesputano dajemo i primamo ljubav i prihvatimo kako sebe tako i druge. Samo ako smo istinski slobodni, otvoriće nam se put da u našem zivotu zažive iskreni odnosi.
Kako smo mi centar svega, naš glavni centar je upravo 4. energetski centar u kom se spajamo sa svim suprotnostima i pravimo integraciju unutar nas. Terapeutskim radom na 4. energetskom centru dovodimo se u stanje da budemo autentični, slobodni, apsolutno svoji i zablistamo u punom sjaju.

Otvoreni za ljubav možemo primiti sve blagodeti koje nam zivot salje.

Isidora Horvat
Astro Terapeut
Instagram: @ih.astro.holistic.concept
Tel. 063/ 8964-741

Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: zdravlje | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Mesec – put ljubavi”


« Pokrenuta inicijativa da Bata Živojinović dobije ulicu u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook